Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu va fi externat astazi

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu va fi externat astazi

Fostul presedinte Ion Iliescu va fi externat astazi, potrivit Digi 24, dupa ce a fost operat de urgenta, pe 1 aprilie, la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor, si fostul presedinte se simte bine. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu va fi externat din spital vineri

Ion Iliescu va fi externat vineri din spital. Fostul presedinte se simte bine dupa operatia prin care medicii i-au extras lichid pericardic. Ion Iliescu a fost internat de urgenta acum 4 zile dupa ce a.

Fostul presedinte Ion Iliescu, operat la inima la inceputul acestei saptamani, ar urma sa fie externat astazi

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, ar urma sa fie externat vineri la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, potrivit reprezentantilor unitatii medicale, citati de Digi 24.

Ion Iliescu a fost externat

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat astazi dupa ce a fost operat de urgenta, pe 1 aprilie, la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor, iar fostul presedinte se simte bine.

ION ILIESCU, decizie de ULTIM MOMENT luata de medici! Fostul presedinte...

Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, s-a recuperat in timp record dupa operatie si va fi externat vineri, noteaza Antena 3. Pe 1 aprilie, Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias, plangandu-se ca.

Ion Iliescu a fost externat din spital

Ion Iliescu a fost externat vineri din spital. Fostul presedinte se simte bine dupa operatia prin care medicii i-au extras lichid pericardic. Ion Iliescu a fost internat de urgenta acum 4 zile dupa ce a.

Ion Iliescu, in continuare la TERAPIE INTENSIVA: Cantitatea de lichid din pericard este atat de mare incat comprima cavitatile inimii (VIDEO)

Apar noi date despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ramane in continuare la terapie intensiva, sub supravegherea medicilor. Fostul sef de stat ar putea fi externat abia la.

Spitalul Elias, precizari despre transferul lui Ion Iliescu la Institutul pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii daca nu intervin complicatii. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui pericol, dar este in continuare internat.

Ion Iliescu a fost externat din spital, la 4 zile dupa ce a fost operat la inima

Ion Iliescu a fost externat vineri din Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, la mai putin de 4 zile dupa ce a fost supus unei operatii la inima, in urma diagnosticului de pericardita lichidiana - tamponada cardiaca pus de medici.

Decizie de ULTIM MOMENT privind starea de sanatate a lui Ion Iliescu: MEDICII tocmai au facut anuntul! Fostul presedinte urmeaza sa...

Vesti de ultima ora despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei Ion Iliescu. Ieri, acesta ajuns de urgenta la Institutul C. C Iliescu, acolo unde a fost operat pe inima, dupa ce medicii au.

Ion Iliescu a fost operat la inima. Cum se simte fostul presedinte

Ion Iliescu a fost operat de urgenta, la inima, la cel mai mare institutut de boli cardiovasculare din tara. Medicii i-au extras lichidul pericardic. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )