Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu, in continuare la TERAPIE INTENSIVA: Cantitatea de lichid din pericard este atat de mare incat comprima cavitatile inimii (VIDEO)

B1 B1,
Ion Iliescu, in continuare la TERAPIE INTENSIVA: Cantitatea de lichid din pericard este atat de mare incat comprima cavitatile inimii (VIDEO)

Apar noi date despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ramane in continuare la terapie intensiva, sub supravegherea medicilor. Fostul sef de stat ar putea fi externat abia la. continuă pe B1

Ion Iliescu, la Terapie Intensiva cu probleme cardiace. Ce inseamna pericardita hemoragica, cat de grava este si cum se trateaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi de pericardita hemoragica si este internat la Terapie Intensiva. Cardiologul Mircea Cinteza a explicat ce este aceasta afectiune, cum se manifesta si care sunt riscurile.

Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Din informatiile HotNews. ro, fostul presedinte ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Spitalul Elias, precizari despre transferul lui Ion Iliescu la Institutul pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii daca nu intervin complicatii. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui pericol, dar este in continuare internat.

Echipaj de terapie intensiva mobila in Salaj. Interventiile la cazurile critice, asigurate cu medici din judetele vecine

Ultimul judet din nord-vestul tarii care nu dispunea de un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila, Salajul a fost dotat astazi cu o astfel de unitate. Ambulanta, una la mana a doua, va avea la bord un medic de urgenta sau un rezident in medicina de urgenta, doi paramedici pompier si un asistent medical. O a doua masina, una noua de aceasta data, este asteptata cel tarziu in luna iunie.

Ion Iliescu, trimis de la Spitalul Elias la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. De ce boala sufera fostul sef al statului

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi depericardita hemoragica.

Ion Iliescu, la Spitalul C.C. Iliescu, in urma unor probleme cardiace

Ion Iliescu se afla la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitatea sanitara unde isi face periodic controale medicale.

Este OFICIAL! Medicii au CONFIRMAT deja informatia despre ION ILIESCU!

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat, luni, la inima. Interventia chirurgicala a avut un rezultat final foarte bun, informeaza Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu.

De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Ion Iliescu a fost transportat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la inima. El a mai avut probleme cardiace si in trecut, cand a mai fost operat si i s-au montat 5 stenturi. in luna mai a anului [] .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )