Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ion Iliescu a fost operat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ion Iliescu a fost operat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare

Ion Iliescu a fost operat, ieri seara, de medicii de la Institutul C. Iliescu, Medicii i-au extragandu-i lichidul pericardic. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat.Acesta a trecut cu bine peste operatie

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor si fostul presedinte se simte bine.

Ion Iliescu, internat la cardiologie. Va fi operat pe inima

Ion Iliescu se afla internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu. Fostul presedinte Ion Iliescu ar urma sa fieoperat pe inima. Potrivit.

Este OFICIAL! Medicii au CONFIRMAT deja informatia despre ION ILIESCU!

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat, luni, la inima. Interventia chirurgicala a avut un rezultat final foarte bun, informeaza Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu.

De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Ion Iliescu a fost transportat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la inima. El a mai avut probleme cardiace si in trecut, cand a mai fost operat si i s-au montat 5 stenturi. in luna mai a anului [] .

Mircea Cinteza, fost ministru al Sanatatii, despre operatia lui Ion Iliescu: Este una de o gravitate medie-mare. Totul depinde de cauza acestei afectiuni (VIDEO)

Ion Iliescu a fost operat la inima luni dupa-amiaza si, potrivit unor surse, se afla in stare stabila. Fostul presedinte a fost internat luni la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr.

Ion Iliescu a fost operat la inima. Cum se simte fostul presedinte

Ion Iliescu a fost operat de urgenta, la inima, la cel mai mare institutut de boli cardiovasculare din tara. Medicii i-au extras lichidul pericardic. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui.

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat sa verifice care e starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, cu suspiciune de pericardita hemoragica. Potrivit informatiilor Antena 3, printre m.

Ion Iliescu, la Spitalul C.C. Iliescu, in urma unor probleme cardiace

Ion Iliescu se afla la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitatea sanitara unde isi face periodic controale medicale.

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a iesit din operatie. Fostul presedinte este in afara oricarui pericol

Update: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus unei intervenii chirurgicale laInstitutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, avand diagnosticul de pericadrita.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )