Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea: Nu exista partid fara acoperiti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu exista partid fara acoperiti

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in toate partidele, inclusiv in PSD, exista ofiteri acoperiti, fiind cautate solutiile cele mai potrivite, si prin modificarile aduse legilor securitatii. continuă pe Antena3

Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti n interior. Nu exista!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca si in PSD si in celelate partide politice din Romania sunt ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD, potrivit news. ro.

Liviu Dragnea merge in Arges pentru a calma spiritele, dupa excluderea deputatului mitraliera din PSD Pitesti

Dupa ce luni Comitetul Executiv National al PSD a validat excluderea deputatului Catalin Radulescu din PSD Pitesti si retragerea sprijinului politic al PSD Arges fata de acesta, in conditiile in care parlamentarul argesean contestase excluderea sa, miercuri presedintele partidului, Liviu Dragnea, este asteptat la Pitesti pentru a mai calma spiritele in organizatia judeteana de partid.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, dupa alegerile de la FRF: E foarte bine ca Federatia Romana de Fotbal si-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca un rol important in alegerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal FRF) l-au avut cluburile de futsal si de fotbal feminin. Presedintele PSD a respins,.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

Liviu Dragnea spune ca a discutat cu directorul SRI, Eduard Hellvig, despre modificari la legile securitatii nationale: Si dumnealor doresc ca aceste legi sa se modifice

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca legile securitatii nationale trebuie modificate in primul rand pentru ca sunt vechi si ca a discutat pe acest subiect cu directorul SRI, Eduard Hellvig, care a spus ca este de acord ca aceste legi sa fie modificate, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, despre prevederea care l-ar salva de condamnarea primita: imi da cineva anii pierduti in procese?

Comisia Iordache pregateste modificarea codurilor penale in asa fel incat sa il scape pe Liviu Dragnea de pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. O modificare dorita de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )