Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna. continuă pe B1

Adevaruri de viata. Radu Soviani, despre majorarea salariilor din Sanatate: Nu toti beneficiaza de dublare de salarii

Radu Soviani a fost invitat la emisiunea prezentata de Dana Chera, Adevaruri de Viata, unde si-a exprimat parerea in legatura cu un subiect destul de controversat in momentul de fata, si anume majorarea.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit detalii suplimentare in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, privind problema sporurilor din sanatate care a dus la proteste spontane la.

Ludovic Orban, pe tema salariilor din Sanatate: Nu poti sa iei o masura care afecteaza institutii publice

Ludovic Orban a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, pe tema majorarii salariilor din domeniul sanatatii. E o problema mai larga in ceea ce priveste Sanatatea. in primul rand, nu au fost.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )