Libnet.ro
UNICEF

10:45

Manda: Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti n presa, folositi pentru contra-propaganda

Hotnews Hotnews,
 Manda: Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti n presa, folositi pentru contra-propaganda

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca fostul director al Serviciului Roman de informatii, George Maior a spus la audierea ca exista ofiteri acoperiti in presa care sunt folositi inclusiv pentru contra-propaganda. Ambasadorul Romaniei in SUA este audiat pentru a doua oara in comisia parlamentara de control a SRI, dupa discutiile de peste 6 ore din luna februarie atunci cand a fost solicitat sa dea detalii despre activitatea Serviciului Roman de Informatii din vremea mandatului sau. continuă pe Hotnews

Manda: George Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa.Este clar ca avea ofiteri acoperiti in diferite zone de activitate

Presedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat ca ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa, fara a prezenta numele acestora sau un numar exact. Manda a sustinut ca este clar ca Maior avea ofiteri acoperiti in mai multe domenii de activitate, acesta marturisind ca ofiterii se ocupau si de contrapropaganda.

Claudiu Manda: George Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca.

George Maior a declarat in Comisia de control al SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa: La ce sunt folositi acestia

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat marti, in timpul audierilor din cadrul Comisiei de control al activitatii SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa, care sunt folositi pentru.

George Maior: Exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca exista ofiteri acoperiti in presa, arata Agerpres. ro.

Dezvaluiri din culisele audierii fostului director SRI. Claudiu Manda: Maior neaga implicarea in cazul Iohannis

Claudiu Manda a facut declaratii in Parlament dupa audierea lui George Maior de la comisia Serviciului Roman de Informatii. Astazi am avut la Comisia de control a activitatii SRI audierea fostului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )