Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prescrierea conflictului de interese dupa trei ani, respinsa de Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Prescrierea conflictului de interese dupa trei ani, respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins miercuri proiectul de modificare a Legii ANI, potrivit caruia faptele savarsite de persoanele aflate in functii si demnitati publice ce determina existenta conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate ar fi trebuit sa se prescrie dupa trei ani de la savarsirea lor. Legea initiata de deputatul PSD Catalin Radulescu a fost respinsa cu 159 de voturi pentru, 80 impotriva si sapte abtineri. continuă pe Adevărul

PSD nu a sustinut legea deputatului AKM: Prescrierea conflictului de interese dupa trei ani, respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins miercuri proiectul de modificare a Legii ANI, potrivit caruia faptele savarsite de persoanele aflate in functii si demnitati publice ce determina existenta conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate ar fi trebuit sa se prescrie dupa trei ani de la savarsirea lor. Legea initiata de deputatul PSD Catalin Radulescu a fost respinsa cu 159 de voturi pentru, 80 impotriva si sapte abtineri.

Legea puterii privind prescrierea incompatibilitatilor dupa trei ani a fost respinsa

Vot surpriza la Camera Deputatilor. Alesii au respins legea care propune ca incompatibilitatile si conflictele de interese ale demnitarilor sa se prescrie in trei ani, scrie Digi24 .

O noua lege anti-Justitie: conflictul de interese, prescris dupa trei ani

Plenul Senatului a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, propunerea legislativa initiata de deputatul PSD Catalin Radulescu, potrivit careia faptele savarsite de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice ce determina existenta conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate sa se prescrie in termen de trei ani de la data savarsirii lor.

Tragedie in Suceava. Un copil de trei ani a murit sufocat cu o bucata de polistiren, la cativa pasi de parinti si cei doi frati

Tragedie absurda in judetul Suceava! Un copil de nici trei ani a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de polistiren, pe care a rupt-o in joaca, chiar din fatada casei familiei. Micutul se afla acasa.

Dupa 12 ani in Italia, s-a intors in Romania ca sa isi deschida propriul business: Nu am niciun regret

Nicuta Enache a plecat din Romania dupa ce a absolvit liceul. A ales Italia pentru ca acolo a vazut oportunitatea de a avea o viata mai buna. Dupa 12 ani de munca neintrerupta in Peninsula, intr-o singura saptamana s-a hotarat sa se intoarca acasa. De.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

Apelul disperat al parintilor unui baiat de trei ani, care sufera de leucemie acuta: Cosmin va muri daca nu va primi tratamentul necesar

Cosmin, la doar doi ani si opt luni, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. Baiatul are nevoie urgenta de tratament cu citostatice, de care poate beneficia doar la spitalele moderne din afara.

Cine este pacientul caruia i se realizeaza primul transplant de plamani din Romania. Bolnavul astepta de trei ani operatia salvatoare

Mugurel Amaritei, bolnavul care asteapta de aproape trei ani sa faca un transplant pulmonar, a intrat miercuri, 18 aprilie, in sala de operatie pentru interventia salvatoare.

O femeie care suferea de depresie postnatala si-a ucis sotul si copilul de numai trei ani, apoi s-a sinucis

O tanara mama de numai 32 de ani si-a omorat sotul si fiul in varsta de 3 ani. Toti 3 au fost gasiti fara suflare de un alt membru al familiei, in locuinta lor. Femeia se pare ca a achizitionat o arma cu cateva.

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )