Libnet.ro
UNICEF

06:45

Misa ii da SOCOTEALA lui Dragnea. Despre ce au DISCUTAT cei doi

B1 B1,
Misa ii da SOCOTEALA lui Dragnea. Despre ce au DISCUTAT cei doi

Ionut Misa s-a intalnit cu Liviu Dragnea pentru a discuta despre Formularul 600. Acestia au vorbit in biroul liderului PSD. Potrivit unor surse politice, citate de. continuă pe B1

Liviu Dragnea, intrevedere cu presedintele American Jewish Committee. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca a avut o intalnire cu liderul American Jewish Committee, vorbind cu aesta despre Muzeul Holocaustului, dar si despre Parteneriatul Strategic Romania-SUA.

Liviu Dragnea, despre deciziile luate in cadrul Comitetului Executiv

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Dragnea, despre protestul masiv de sambata, din Bucuresti: Evaluarile oficiale arata ca au fost 25.000 de oameni

Liviu Dragnea a afirmat luni seara ca evaluarile oficiale arata ca la protestul de sambata seara din Bucuresti au fost prezenti 25. 000 de oameni.

Dragnea despre acuzatia ca ar fi suspendat o sedinta PSD ca sa se uite la serialul Suleiman Magnificul: O prostie. Am vazut cateva episoade acum cativa ani, s-a terminat de multi ani

Un baiat foarte obraznic si foarte vocal. E o echipa de patru cu butoanele la ei tot timpul, l-a caracterizat Liviu Dragnea luni pe Catalin Ivan, europarlamentarul care il acuzase in week-end ca a suspendar o sedinta de partid pentru a se uita la un episod din telenovela turceasca Suleiman Magnificul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )