Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, din nou la cutite cu CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Iohannis, din nou la cutite cu CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat din nou Curtea Constitutionala, astazi, asupra legii pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Cu o zi in urma, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare a acestui act normativ formulata de presedinte, care invoca in sesizarea transmisa CCR lipsa argumentelor ori a dezbaterii motivelor cererii de reexaminare, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a contestat din nou la Curtea Constitutionala Legea privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat din nou Curtea Constitutionala, joi, asupra legii pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Cu o zi in urma, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare a acestui act normativ formulata de presedinte, care invoca in sesizarea transmisa CCR lipsa argumentelor ori a dezbaterii motivelor cererii de reexaminare.

Klaus Iohannis se joaca cu nervii liderilor PSD: Una din legile justitiei, trimisa din nou la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis continua lupta cu liderii PSD privind refuzul de a promulga legile justitiei. Seful statului a trimis din nou la Curtea Constitutionala modificarile la Legea nr. 304/2004 privind.

Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

Adela Popescu este din nou insarcinata. Vedeta va avea inca un baietel si a anuntat vestea intr-un mod foarte inedit. Iata ce fotografie a postat pe pagina de socializare.

Dragnea nu exclude suspendarea lui Iohannis. Seful PSD, revoltat ca presedintele nu a luat o decizie in privinta lui Kovesi: E o bataie de joc! (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a aratat nemultumit de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a luat nici acum o decizie in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, desi au trecut trei saptamani de la.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi au decis sa porneasca de acum pe cai separate, motivul fiind faptul ca acestia ajunsesera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )