Libnet.ro
UNICEF

16:45

SONDAJ. Veti vota duminica la referendum?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Veti vota duminica la referendum?

In aceeasi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, romanii sunt asteptati sa se pronunte asupra referendumului pe teme de justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu s-a omorat. continuă pe Antena3

SONDAJ. Veti vota la referendum?

In aceeasi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, romanii sunt asteptati sa se pronunte asupra referendumului pe teme de justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu s-a omorat.

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va vota duminica atat la alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, afirmand ca este un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Premierul Dancila: Voi vota duminica la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Aflata intr-o vizita in municipiul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )