Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Dancila: Voi vota duminica la referendum

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Voi vota duminica la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Aflata intr-o vizita in municipiul. continuă pe Antena3

Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va vota duminica atat la alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, afirmand ca este un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Dancila isi nuanteaza declaratiile privind votul la referendum: Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus cum voi vota. Voi urma linia partidului / Ce spune despre relatia cu Dragnea

Premierul Viorica Dancila si-a nuantat declaratiile potrivit carora va vota la referendumul pe tema justitiei convocat de presedintele Iohannis, ea sustinand, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca modul in care va vota va fi conform cu linia PSD. De asemenea, ea a sustinut ca nu are nicio divergenta cu Liviu Dragnea. in ceea ce priveste o candidatura a acestuia la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila a spus ca spera ca Dragnea sa discute cu membrii Comitetului Executiv al PSD inainte de a face un anunt. Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Viorica Dancila: Voi vota la referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota si la referendum, nu doar la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. Premierul a insistat ca este o sustinatoare a statului.

Premierul Dancila: Sunt situatii in care sunt opinii diferite. Am o buna relatie cu Liviu Dragnea

Premierul Dancila a afirmat la Antena 3 ca are o relatie buna cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu exista divergente. Am vazut in spatiul public ca apare ideea ca am o divergenta cu.

Premierul Dancila analizeaza varianta construirii unui spital nou la Barlad

Guvernul va analiza varianta construirii unui spital nou la Barlad, in judetul Vaslui, afirma premierul Viorica Dancila si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Am vizitat Spitalul Barlad pentru a vedea.

Premierul Dancila promite sprijin pentru dezvoltarea tehnologiei moderne VIDEO

Premierul Viorica Dancila promite sprijin guvernamental pentru implementarea tehnologiilor moderne. Aflata in vizita la intreprinderea aeronautica IAR Ghimbav, seful Guvernului a subliniat ca este nevoie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )