Libnet.ro
UNICEF

12:30

TRU, despre revocarea lui Kovesi: in nici un moment al acestei gherile mizere si tragice n-a fost vorba de justitie

Adevărul Adevărul,
TRU, despre revocarea lui Kovesi: in nici un moment al acestei gherile mizere si tragice n-a fost vorba de justitie

Sa fim rigurosi! Ca orice situatie sofisticata legal si incarcata de esentele onestitatii romanesti, criza cunoscuta de savanti sub numele de conflictul PSD-Justitie, cere o analiza de altitudine. in cazul de fata, punctul optim de observatie e balconul asezat imediat sub genunchiul broastei. continuă pe Adevărul

Horatius Dumbrava, despre revocarea lui Kovesi: Evenimentele capata accente grave de incalcarea a regulilor de bun simt juridic

Judecatorul Horatius Dumbrava, fost presedinte al CSM, afirma ca evolutia evenimentelor legate de cererea de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi capata accente grave, de evidenta incalcarea a regulilor de bun simt juridic, facand referire la publicarea de catre Tudorel Toader a actiunii disciplinare formulate de Inspectia Judiciara impotriva procurorului-sef al DNA, document care nu ar fi fost destinat publicitatii.

Norica Nicolai despre revocarea lui Kovesi: Daca presedintele ar refuza cererea de revocare, fie si motivat, am asista la un conflict de natura constitutionala

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri la Radio Romania Actualitati ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, Lauta Codruta Kovesi, ar declansa un conflict de natura constitutionala.

Codrin Stefanescu, despre revocarea lui Kovesi: in sfarsit cineva a rupt pisica. Este cutremurator ce scrie in raportul prezentat de Toader

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi, referindu-se la cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca in sfarsit cineva a rupt pisica, iar de acum intrevede un viitor mai bun.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea Codrutei Kovesi

Revocarea Codrutei Kovesi este ireversibila, iar pentru a deveni realitate mai trebuie parcursa doar etapa avizului Sectiei de procuror a CSM, care este unul consultativ, fara nicio valoare, scrie.

Liviu Dragnea, ultimele detalii despre demiterea lui Kovesi. Ce masuri se vor lua

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa, unde a vorbit despre demiterea lui Kovesi. Presedintele PSD a spus ca o posibila suspendarea a presedintelui Klaus Iohannis va fi exlcusa. Categoric nu luam .

DNA isi prezinta BILANTUL DE ACTIVITATE, la o zi dupa ce CSM discuta REVOCAREA LUI KOVESI

DNA isi va prezenta raportul de activitate miercuri, la doar o zi dupa ce CSM discuta revocarea Laurei Codrata Kovesi, la propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Amintim ca ministrul Justitiei a.

Toader propune revocarea lui Kovesi

Revocarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi a fost anuntata aseara de catre ministrul justitiei Tudorel Toader, la sediul Ministerului, dupa ce a prezentat motivatia deciziei, organizata in douazeci de puncte, ocazie cu care a informat ca a fost sef de promotie, ceea ce a surprins pe toata lumea, caci pe nimeni nu interesau performantele sale scolare.

Discurs integral. Toader cere revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. Comportamentul excesiv de autoritar si declaratiile care au afectat iremediabil imaginea Romaniei, printre argumentele invocate (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. intr-o conferinta in care jurnalistii au incercat cu.

Ce urmeaza dupa ce Toader a cerut revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis nu vede motive temeinice pentru revocarea sefei DNA, Laura Codruta Koves.

Tudorel Toader, acuzat ca a publicat un document SECRET in raportul privind revocarea lui Kovesi / Cum se apara ministrul (FOTO)

UPDATE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns sambata acuzatiei ca a publicat un document secret al Inspectiei Judiciare printre anexele la raportul in care propune revocarea sefei DNA. Else.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )