Libnet.ro
UNICEF

21:45

Toader propune revocarea lui Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toader propune revocarea lui Kovesi

Revocarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi a fost anuntata aseara de catre ministrul justitiei Tudorel Toader, la sediul Ministerului, dupa ce a prezentat motivatia deciziei, organizata in douazeci de puncte, ocazie cu care a informat ca a fost sef de promotie, ceea ce a surprins pe toata lumea, caci pe nimeni nu interesau performantele sale scolare. continuă pe Ziarul Bursa

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca propune revocarea lui Kovesi: Actiunile ministrului Justitiei sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar

Uniunea Salvati Romania a reactionat dupa Tudorel Toader a anuntat ca propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand ca actiunile ministrului sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar din Romania. USR condamna decizia politica luata de Toader si cere demisia imediata a ministrului Justitiei.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Discurs integral. Toader cere revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. Comportamentul excesiv de autoritar si declaratiile care au afectat iremediabil imaginea Romaniei, printre argumentele invocate (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. intr-o conferinta in care jurnalistii au incercat cu.

Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest la Iasi, dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea lui Kovesi: Tudorel, nu esti iesean, Mars la Dragnea-n Teleorman!

Circa o suta de persoane s-au adunat joi seara in Piata Unirii din centrul Iasiului, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca cere revocarea sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Raportul prin care Toader cere revocarea lui Kovesi a ajuns la CSM

Raportul intocmit de Ministrul Justitiei, prin care cererevocarea sefei DNA, a ajuns la Consiliul Superior al Magistraturii. Acesta trebuie sa ofere un aviz, care este obligatoriu, dar.

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei, pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea lui Kovesi

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul in care ministrul Justitiei urmeaza sa prezinte la ora 18. 00 raportul privind activitatea manageriala a DNA.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea Codrutei Kovesi

Revocarea Codrutei Kovesi este ireversibila, iar pentru a deveni realitate mai trebuie parcursa doar etapa avizului Sectiei de procuror a CSM, care este unul consultativ, fara nicio valoare, scrie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. A facut declaratii care au afectat iremediabil imaginea Romaniei / Comportament excesiv de autoritar, discretionar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudorel Toader a anuntat joi ca va trimite raportul pe care l-a realizat despre sefa DNA, insotit de propunerea de revocare, catre sectia de procurori a CSM si catre presedintele Romaniei. Reamintim ca decizia finala privind revocarea sefei DNA este a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta primeste avizul consultativ al CSM.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )