Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a numit noii ministri propusi de PSD la Transporturi si Dezvoltare

La o zi dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis propunerile, presedintele Klaus Iohannis i-a numit in functie pe noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii, Razvan Cuc si Daniel Suciu.

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Zi de foc pentru PSD. Conducerea partidului va stabili noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor. Ce nume sunt vehiculate

Conducerea PSD se reuneste de la ora 17. 00 intr-o sedinta de Comitet Executiv pentru a stabili cine vor fi propunerile pentru functiile de ministru al Dezvoltarii si ministru al Transporturilor, dupa ce Klaus Iohannis i-a respins de mai multe ori pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Klaus Iohannis a acceptat noile propuneri venite de la Guvern: Daniel Suciu si Razvan Cuc devin ministri la Dezvoltare Regionala si Transporturi. Presedintele a semnat decretele de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a lui Daniel Suciu in functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, si a lui Razvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor, potrivit unui.

PSD da vina pe Iohannis pentru dezastrul in absorbtia fondurilor europene: Rezultatele puteau fi mai bune daca nu baga bete-n roate

Campania electorala a lui Klaus Iohannis va costa Romania, incepand de acum, cate 6,9 de milioane euro/zi, reprezentand fonduri europene neabsorbite la Transporturi si Dezvoltare, transmite PSD, incercand sa de.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora in plin scandal. A retrimis in Parlament legea referitoare la munca part-time

Miscare de ultima ora a presedintelui Iohnnis in scandalul zilei. in timp ce a blocat total Guvernul prin refuzuri si amanari repetate de a numi ministri, Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea.

Iohannis critica dur bugetul pe 2019: E gandit pentru clientela PSD, se bazeaza pe cifre exagerate, amputeaza investitiile, pune in pericol stabilitatea economica, ignora nevoile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin purtatoarea sa de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca bugetul ajuns la promulgare a fost gandit de PSD pentru clientela PSD, se bazeaza pe cifre exagerate, amputeaza in.

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a modificat legile justitiei: PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate legile justitiei. Seful statului acuza PSD, intr-o postare pe Facebook,.

INAUGURAREA ANULUI BURSIER 2019 / MESAJ AL PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS: Trebuie sa iesim din cercul vicios al experimentelor unor economisti autoproclamati vizionari

Avem nevoie de abordari responsabile, nu de pseudo-solutii Tara noastra trebuie sa iasa din cercul vicios al experimentelor promovate de unii economisti autoproclamati vizionari, dar ale caror viziuni se pot dovedi falimentare in cele din urma, a fost unul dintre mesajele presedintelui Klaus Iohannis transmis marti seara de consilierul prezidential Cosmin Marinescu, in cadrul evenimentului ce a marcat inaugurarea anului bursier 2019, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )