Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, sageti in directie presedintelui Iohannis. A vorbit si despre prima sa condamnare. Eu sunt tabacit. Din pacate nu e prima data cand mi se. continuă pe Antena3

DRAGNEA: Eu am fost condamnat pentru ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca el a fost condamnat in dosarul referitor la referendum pentru ceea ce face Iohannis acum.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ce face Iohannis acum. Eu NU am fost condamnat pentru frauda la referendum

Judecatorii inaltei Curti care trebuie sa dea o sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman sunt supusi unor mari presiuni pentru a da o condamnare, a precizat presedintele PSD, Liviu.

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

Liviu Dragnea, critici dure pentru ANAF: Cei de acolo merg la multinationale ca pisicutii, doar cu firmele romanesti sunt viteji

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi seara, la Antena 3, prestatia inspectorilor ANAF, despre care spune voalat ca ar favoriza companiile multinationale. Eu am tot sperat ca ANAF va intelege ca.

Dragnea, prima reactie dupa acuzatiile lui Iohannis: Se scalda in ridicol si in penibil

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca partidul sau nu a boicotat niciun referendum, iar el nu a fost condamnat pentru fraude la referendum, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis se scalda.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta lansarea unui proiect de lege menit sa ajute angajatorii din Romania care nu au forta de munca, dar si pe romanii din comunitatile din tarile vecine, dornici sa.

Iohannis, despre prezidentiabilul Dragnea: Atata ne mai lipseste, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum sa fie candidat la Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intrebat despre posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa candideze la alegerile prezidentiale, ca atata ne mai lipseste, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum sa fie candidat la Presedintie. Legat de decizia pe care inalta Curte ar urma sa o pronunte luni in cazul lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, Klaus Iohannis a spus ca are incredere ca justitia isi va arata independenta si intr-o speta de mare profil politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )