Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Trebuie eliminata pensia speciala pentru parlamentari

Liviu Dragnea sustine ca pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie eliminate. Stiu ca nu o sa le convina colegilor mei parlamentari, dar eu le spun ca nu se moare din asta. Sunt acele indemnizatii.

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

Liviu Dragnea: Eu am renuntat la pensia speciala de parlamentar. Pensia speciala nu trebuie sa mai existe, trebuie sa o eliminam

Liviu Dragnea a declarat ca a renuntat la pensia speciala de parlamentar. Liderul PSD a precizat, pentru Adevarul, ca aceasta pensie speciala nu trebuie sa mai existe. intrebare: Daca dvs, dupa ce PSD a.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )