Libnet.ro
UNICEF

05:00

Numirea ca procuror-sef al UE a ramas doar o formalitate pentru Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numirea ca procuror-sef al UE a ramas doar o formalitate pentru Kovesi

Panica intr-o anumita zona politica autohtona - in ciuda sau mai ales datorita opozitiei puterii de la Bucuresti, Laura Codruta Kovesi a obtinut sustinerea ca sa devina primul procuror sef al Uniunii Europene UE). continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre votul Luminitei Odobescu pentru Kovesi: E secret. Nu pot sa va spun cum a votat Un nou atac la adresa lui Iohannis

Viorica Dancila pastreaza tacerea legat de votul pe care Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, l-a dat joi in COREPER la numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, premierul invocand ca votul este secret. Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat ca a incalcat Constitutia dupa ce i-a transmis Luminitei Odobescu ca el, in calitate de presedinte, este pentru numirea fostei sefe a DNA la sefia Parchetului european.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Un mare site de rezervari online continua sa induca in eroare turistii prin metoda a mai ramas doar o camera

Desi site-urile de rezervari hoteliere online sunt supuse unor reguli mai dure cu privire la transparenta, unele dintre ele continua sa aiba practici inselatoare pentru turisti, scrie CNN.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat joi consecintele votului pentru Laura Codruta Kovesi din Consiliul Reprezentantilor la Uniunea Europeana.

Premierul Dancila, mesaj pentru Kovesi, dupa ce a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: Felicit orice om care obtine un rezultat

Premierul Viorica Dancila a spus ca spera ca acuzatiile si dosarele Laurei Codruta Kovesi sa nu afecteze imaginea Romaniei in afara tarii. Sunt mai multe acuzatii, dosare deschise. Daca unul dintre.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Primul procuror-sef al UE. Finlanda vrea sa testeze sustinerea pentru Kovesi, joi, in COREPER (surse)

Presedintia finlandeza a Consiliului Uniunii Europene vrea sa testeze joi, in Consiliul COREPER, o eventuala sustinere a candidatei romance Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, au declarat, marti, pentru HotNews. ro, surse apropiate Consiliului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )