Libnet.ro
UNICEF

22:15

Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat joi consecintele votului pentru Laura Codruta Kovesi din Consiliul Reprezentantilor la Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Iohannis, dupa votul pentru Kovesi: O victorie importanta pentru Romania, in pofida Guvernului PSD. Voi continua sa sustin romani integri, competenti

Rezultatul de astazi reprezinta o victorie importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in pofida faptului ca Guvernul PSD a incercat permanent sa blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa impotriva coruptiei si in apararea statului de drept, a reactionat presedintele Klaus Iohannis dupa votul din Consiliul UE pentru Kovesi.

UDMR, despre votul lui Kovesi: Noi sustinem aceasta decizie

Reprezentantii UDMR arata ca nu si-au schimbat pozitia fata de numirea Laurei Codruta Kovesi in func.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

DANCILA, DESPRE VOTUL REFERITOR LA KOVESI: inainte de a ocupa un post este important sa clarifici acuzatiile care planeaza asupra ta

Premierul Viorica Dancila a declarat ca imaginea Romaniei ar avea de suferit daca sunt adevarate acuzatiile care i se aduc Laurei Codruta Kovesi si a precizat ca votul dat de reprezentantul Romaniei la UE in cadrul reuniunii COREPER a fost unul impotriva.

DANCILA, DECLARATIE DESPRE PACTUL PENTRU BUNASTARE: E ingrijoratoare atitudinea partidelor din ultimele zile

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor, spunand ca este ingrijoratoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile si adresand un nou apel pentru semnarea acestuia.

Dancila face o declaratie despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor

Premierul Viorica Dancila face o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )