Libnet.ro
UNICEF

23:00

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Blaga: Cand Ponta nu guverneaza, inventeaza subterfugii Va trebui .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui Ioan Ghise: O iau ca pe un gest prin care incearca sa isi rezolve o problema personala. In opinia liderului democrat-liberal, dezvoltarea regionala si locurile de munca pentru tineri se afla printre prioritatile noului program PPE. _ _ _ _ 11:07 - La congresul PPE este prezent si deputatul PNL Ioan Ghise. Ghise se afla .

LIVE TEXT. POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania.

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii de la congresul PPE. 10:22 - Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri dimineata, la Realitatea TV, ca liderii populari europeni au venit la congresul PPE in special pentru Romania. In opinia lui Blaga, o intalnire a premierului Victor Ponta cu Angela Merkel, Manuel Barroso si Viviane Reding ar fi fost extrem de utila pentru Romania. Va trebui sa vedem cum gandesc liderii europeni dezvoltarea Europei .

POPULARII EUROPENI, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding vin miercuri in Romania.

Liderii Partidului Popular European sosesc,mircuri, la Bucuresti pentru a participa la congresul formatiunii, care va avea loc la palatul Parlamentului. Potrivit organizatorilor, in Romania vor sosi 16 sefi de stat dar si alte personalitati politice din Europa. Printre acestia se numara cancelarul german Angela Merkel si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Realitatea. net La summit sunt asteptati urmatorii sefi de stat si de guvern din UE: Traian Basescu Romania, .

LIVE TEXT CONGRESUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la congresul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

LIVE VIDEO Congresul PPE la Palatul Parlamentului, de la ora 00:90. Merkel, Barroso, Van Rompuy, Rajoy - printre participanti

Bucurestiul gazduieste, miercuri si joi, Congresul Partidului Popular European PPE), unde sunt asteptate sa participe 27 de delegatii oficiale - sefi de state si de guverne si reprezentanti din tarile membre si nemembre ale Uniunii Europene. La congres, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sunt asteptati sa ia cuvantul presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, presedintele Traian Basescu, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul bulgar Boyko Borissov, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, premierul polonez Donald Tusk. HotNews. ro va tine la curent cu principalele momente ale congresuluiUrmareste LIVE VIDEO transmisiunea din Parlament.

Presa internationala despre Congresul PPE de la Bucuresti: Intalnirea PPE s-a tinut intr-o imensa cladire de marmura construita de dictatorul Ceausescu / Conflictul dintre Basescu si Ponta a reaparut

Presa internationala a dezbatut pe larg evenimentele de miercuri de la Bucuresti, Congresul Partidului Popular European si lansarea candidatilor USL. AFP anunta ca Barroso, Merkel si Rajoy s-au intalnit intr-o cladire imensa din marmura care domina orasul, construita de dictatorul comunist Nicolae Ceausescu.

LIVE TEXT Angela Merkel vorbeste la Bucuresti: Va multumesc pentru ospitalitate, pentru ca ne-ati primi aici pentru a arata ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput discursul de la Congresul PPE din Bucuresti la ora 19. 45, exact in moment in care pe Stadionul National isi incepea discursul Crin Antonescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile lui Angela Merkel.

UPDATE Congresul PPE de la Bucuresti: Angela Merkel a ajuns la Congres

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

UPDATE Congresul PPE de la Bucuresti: Angela Merkel a avut o discutie cu Traian Basescu

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )