Libnet.ro
UNICEF

22:45

Surse. Dancila a cedat: demisioneaza din fruntea PSD. Ce functie primeste in schimb. Cine preia sefia partidului. Ciolacu, detalii despre discutia cu Dancila

Adevărul Adevărul,
Surse. Dancila a cedat: demisioneaza din fruntea PSD. Ce functie primeste in schimb. Cine preia sefia partidului. Ciolacu, detalii despre discutia cu Dancila

Mai multi lideri PSD, in frunte cu Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu, i-au cerut Vioricai Dancila sa demisioneze din fruntea PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila a ramas fara sustinere in partid dupa infrangerea de la prezidentiale. Ciolacu va prelua sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a negociat azi cu mai multi lideri PSD din tara. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, anunt despre demisia din fruntea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat ca va fi facuta o analiza a rezultatului obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, mentionand ca.

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

Serban Nicolae: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Serban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de inteles ca Viorica Dancila trebuie schimbata din fruntea PSD. Acesta a afirmat ca nu crede ca Viorica Dancila poate fi liderul pe care PSD.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )