Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premierul Orban: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Antena3 Antena3,
Premierul Orban: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat. in mod evident, suntem deschisi la. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat.

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Dan Barna: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu.

Premierul Orban a votat pentru ca diaspora sa se intoarca in Romania

Premierul Ludovic Orban, lider al PNL, a declarat ca a votat. duminica, gandindu-se ca membrii diasp.

Guvernul dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Premierul Orban: Acest venit trebuie marit in baza realitatilor economice, nu cum au facut guvernarile anterioare (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit, marti, la Palatul Victoria, pentru o sedinta in care dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Sedinta de lucru vine in contextul in care.

Dan Barna: Premierul Orban a spus ca va sustine initiativa noastra de a creste numarul de senatori si deputati ai diasporei in Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca un lucru foarte important pentru partidul pe care il reprezinta ar fi ca mai multi senatori si deputati sa reprezinte diaspora in Parlament, in conditiile in care ap.

Guvernul PNL vrea o dezbatere larga in societate pe tema justitiei. Premierul Orban: Am prefera sa trecem modificarile prin Parlament si nu prin OUG (VIDEO)

Guvernul Orban vrea sa genereze o dezbatere larga in societate cu privire la modificarile ce trebuie aduse in sistemul judiciar, astfel incat acesta sa se conformeze cu solicitarile Comisiei de la.

Premierul Orban, despre salariul minim: incercam o crestere. Trebuie sa tinem cont de datele economice

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt clare si care sa tina cont de.

Premierul Orban: Este necesara o crestere a bugetului la Ministerul Muncii cu cel putin doua miliarde

Suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea unor fonduri in domeniul sanatatii in vederea asigurarii functionarii spitalelor sau a derularii programelor de sanatate sunt av.

Premierul Orban, consultari cu Asociatia Comunelor din Romania: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor catre comunitatile locale

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, luni,cu reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania. Principalele teme de discutie au vizatactivitatea administratiei publice locale. in perspectiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )