Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Antena3 Antena3,
Dan Barna: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu. continuă pe Antena3

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Dan Barna: Premierul Orban a spus ca va sustine initiativa noastra de a creste numarul de senatori si deputati ai diasporei in Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca un lucru foarte important pentru partidul pe care il reprezinta ar fi ca mai multi senatori si deputati sa reprezinte diaspora in Parlament, in conditiile in care ap.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu liderul USR, Dan Barna, ca a discutat cu acesta si despre o non-beligeranta intre cele doua formatiuni in perspectiva alegerilor locale.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

Liderul USR si-a exprimat optiunea electorala la Sibiu. Dan Barna: Am votat pentru ca Romania sa continue directia spre un stat civilizat si modern. Doar unul dintre cei doi candidati ofera aceasta speranta

Dan Barna, liderul USR, a votat, la Sibiu, pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, directia spre bunastare si directia spre un stat civilizat si modern, precizand ca doar unul dintre cei do.

Europarlamentar PSD, ipoteza bomba: Cine l-a ingropat, de fapt, pe Dan Barna. Devorarea USR continua!

Europarlamentarul PSD Cristian Terhes scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale dupa ce 12% dintre alegatorii sai au migrat la Klaus Iohannis, dupa aparitia.

Dan Barna: il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora. Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea

Liderul USR Dan Barna l-a felicitat, duminica, pe Klaus Iohannis pentru scorul obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale. Barna a salutat mobilizarea la urne a romanilor din tara si din.

Editie speciala HotNews.ro LIVE, duminica, de la ora 20:30. Dan Barna si Marius Manole comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale 2019

Liderul USR, Dan Barna, si actorul Marius Manole sunt invitatii editiei speciale HotNews. ro LIVE din seara turului doi al alegerilor prezidentiale 2019. Alaturi de jurnalistii HotNews. ro, Barna si Manole vor comenta rezultatele scrutinului. Emisiunea va fi transmisa LIVE, duminica, de la ora 20:30, pe conturile de Facebook si YouTube ale Hotnews. ro.

Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca i-a transmis liderului PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii pe care au avut-o marti ca, din punctul sau de vedere, Gabriela Firea poate fi infranta la alegerile.

Dacian Ciolos, despre turul doi: Sustinatorii lui Dan Barna au influentat in mod decisiv rezultatul

Dacian Ciolos a declarat duminica seara, la Digi 24, ca sustinatorii aliantei USR-PLUS si ai lui Dan Barna au influentat in mod decisiv rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. El a adaugat ca alegerile parlamentare anticipate ar trebui sa devina un subiect serios pentru partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )