Libnet.ro
UNICEF

05:30

Maria Grapini cere MASURI URGENTE in Valea Uzului: Etnicii maghiari instiga populatia majoritara!

B1 B1,
Maria Grapini cere MASURI URGENTE in Valea Uzului: Etnicii maghiari instiga populatia majoritara!

Europarlamentarul PSD Maria Grapini le-a cerut autoritatilor sa intervina de urgenta la cimitirul eroilor din Valea Uzului, acolo unde etnicii maghiari, in prezenta liderilor lor, instiga populatia. continuă pe B1

Cum a aborbat Sputnik, oficiosul Rusiei, incidentele violente de la Valea Uzului: Patriotii romani au facut azi Dreptate!

Ziarul online Sputnik a acoperit pe larg incidentele violente inregistrate joi, 6 iunie, la Valea Uzului intre etnicii maghiari si romani.

Cum a abordat Sputnik, oficiosul Rusiei, incidentele violente de la Valea Uzului: Patriotii romani au facut azi Dreptate!

Ziarul online Sputnik a acoperit pe larg incidentele violente inregistrate joi, 6 iunie, la Valea Uzului intre etnicii maghiari si romani.

LIVETEXT Atmosfera tensionata la cimitirul din Valea Uzului, imbranceli cu jandarmii care separa grupurile de romani de maghiari / Un grup de romani a rupt poarta cimitirului si a patruns inauntru / Un sobor de preoti ortodocsi a oficiat o slujba

Atmosfera foarte tensionata la cimitirul din Valea Uzului, unde grupuri de romani, veniti in numar foarte mare, au fortat cordonul de jandarmi care ii separau de maghiari. Exista imbranceli si confruntari la poarta cimitirului intre grupurile de romani si jandarmi, transmit corespondentii HotNews. ro de la fata locului. _______________20:35 Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita20:17 Ce declara un constantean care a fost la Valea Uzului: Maghiarii au fost prinsi la mijloc si i-am fugarit cu parul20:00 Jandarmeria Romana: Nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine / Attila Korodi: A fost ceva de nedescris in cuvinte19:36 Oamenii au inceput sa plece de la cimitirul din Valea Uzului, se canta in continuare cantece patriotice. S-au aprins lumanari la toate mormintele, indiferent de nationalitatea eroilor ingropati in cimitirul international19:19 Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, dedica doua articole incidentelor de la Valea Uzului, cu titlurile: Patriotii romani au rupt lacatul si au intrat cu forta! si UDMR vrea un nou Targu Mures si agita periculos conflictul interetnic19:54 De la un microfon adus in cimitir s-a facut apel ca la plecare oamenii stranga mizeria ramasa in urma, ca sa se vada cat de civilizati suntem.

Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, solicita demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a prefectului judetului Harghita in urma situatiei de la Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde s-au inregistrat tensiuni intre romani si maghiari. in plus, UDMR solicita identificarea celor care au patruns cu forta in cimitir si tragerea lor la raspundere.

Deputatul Marius Pascan cere interventia autoritatilor pentru oprirea provocarii maghiare de la Cimitirul Valea Uzului: Este inacceptabil sa ni se interzica sa ne comemoram eroii

Deputatul PMP Marius Pascan condamna provocarea pregatita chiar de Ziua Eroilor la Cimitirul International Valea Uzului din Darmanesti si cere interventia ferma a autoritatilor. Mai exact, Pascan arata.

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, cere oprirea manifestatiei romanesti de la Cimitirul Eroilor Valea Uzului: Evenimentul nu a fost avizat in conditii legale (FOTO)

Cimitirul Eroilor Valea Uzului continua sa fie in centrul unor tensiuni puternice intre comunitatile romanesti si maghiare. Dupa evenimentul nefericit din luna aprilie cand 50 de cruci si o solie ce urma sa.

Senatorul UDMR Tanczos Barna cere convocarea de urgenta a unei comisii romano-maghiare pentru rezolvarea situatiei de la Cimitirul Eroilor Valea Uzului

Cimitirul Eroilor Valea Uzului se afla in centrul unui scandal care risca sa duca la tensiuni puternice intre romani si minoritatea maghiara. Totul a pornit de la un grup de autointitulati activisti maghiari.

LIVETEXT Atmosfera tensionata la cimitirul din Valea Uzului, imbranceli cu jandarmii care separa grupurile de romani de maghiari / Un grup de romani a rupt poarta cimitirului si a patruns inauntru / in cimitir a intrat un sobor de preoti romani

Atmosfera foarte tensionata la cimitirul din Valea Uzului, unde grupuri de romani, veniti in numar foarte mare, au fortat cordonul de jandarmi care ii separau de maghiari. Exista imbranceli si confruntari la poarta cimitirului intre grupurile de romani si jandarmi, transmit corespondentii HotNews. ro de la fata locului. _______________19:36 Oamenii au inceput sa plece de la cimitirul din Valea Uzului, se canta in continuare cantece patriotice. S-au aprins lumanari la toate mormintele, indiferent de nationalitatea eroilor ingropati in cimitirul international19:19 Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, dedica doua articole incidentelor de la Valea Uzului, cu titlurile: Patriotii romani au rupt lacatul si au intrat cu forta! si UDMR vrea un nou Targu Mures si agita periculos conflictul interetnic19:54 De la un microfon adus in cimitir s-a facut apel ca la plecare oamenii stranga mizeria ramasa in urma, ca sa se vada cat de civilizati suntem18:34 La fiecare nume strigat, cei din cimitir striga Prezent. Se canta imnul Romaniei, Desteapta-ne romane18:15 Maghiarii au plecat din zona. in cimitir se afla acum cele cateva sute de romani care au venit in zona, cu steaguri, pomeni, lumanari, prapuri si bannere. Printre protestatari sunt si preoti, care au facut o slujba de pomenire.

DESPRE CIMITIRUL DIN VALEA UZULUI: Melescanu, discutii cu ministrul ungar de externe

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto s-a intalnit cu omologul sau roman Teodor Melescanu, caruia i-a ''cerut insistent '' ca Romania ''sa nu tolereze provocari '' si sa ''faca totul pentru a evita orice incalcare a legii '' in ceea ce priveste cimitirul militar din Valea Uzului, a anuntat, astazi, secretarul de stat din MAE ungar, Tamas Menczer, citat de agentia MTI.

Radu Banciu: Cimitirul din Valea Uzului este pe teritoriul Romaniei. Deci singurii care au drept de judecata aici sunt romanii. Nu conteaza ca se simt victimizati cetatenii de etnie maghiara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre incidentele dintre romani si maghiari, care au avut loc la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului. La noi, in Valea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )