Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, solicita demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a prefectului judetului Harghita in urma situatiei de la Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde s-au inregistrat tensiuni intre romani si maghiari. in plus, UDMR solicita identificarea celor care au patruns cu forta in cimitir si tragerea lor la raspundere. continuă pe Adevărul

Dumitru Coarna cere demisia lui Carmen Dan dupa moartea politistului din Timis: Aceasta femeie trebuie sa plece (VIDEO)

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, a cerut demisia lui Carmen Dan dupa uciderea in Timis a unui politist care a fost impuscat mortal de.

Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita: Autoritatile romane nu au fost capabile sa asigure ordinea la Valea Uzului

Liderul UDMR Kelemen Hunor cere premierului, dupa incidentele de la cimitirul din Valea Uzului, demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita, informeaza Mediafax.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cere demiterea ministrului de interne si a prefectului de Harghita

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, solicita premierului demiterea ministrului Afacerilor Interne si a prefectului judetului Harghita, sustinand ca autoritatile romane nu au fost capabilesa asigure.

Marian Godina cere demisia lui Carmen Dan: Cam ce cauta pe strada, in anul 2019, un politist imbracat in pantaloni de stofa, camasa, incaltat cu pantofi si purtand la brau un pistol din anii 70?

Celebrul politist Marian Godina cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal, duminica, in timp ce incerca sa prinda un interlop care era urmarit.

Sindicatul politistilor cere demisia ministrului Carmen Dan: Aceasta femeie ar trebui sa plece. Politistul ucis in Timis avea un pistol Carpati, model 74, suspectul avea un Glock

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, solicita demisia ministrului Carmen Dan dupa uciderea politistului in misiune in Timis de catre un urmarit international pe care il urmarea, acesta acuzand ca Politia este subfinantata.

Traian Berbeceanu, atac la Carmen Dan, dupa ce un politist a fost omorat: Partidul care v-a propus a investit in amnistie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, i-a transmis lui Carmen Dan, ministrul de Interne, un mesaj critic si sarcastic dupa ce inca un politist a fost ucis in misiune de un infractor si criminal. Carmen Dan atacata dur de Traian Berbeceanu, dupa moartea politistului din Timis Traian Berbeceanu [] .

Un politist vrancean, mesaj cu talc pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce

Un politist vrancean, mesaj pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce.

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a cerut premierului Dancila sa o demita pe Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne, dar si pe prefectul judetului Harghita, in urma incidentelor de la Cimitirul.

KELEMEN HUNOR: Mergem la Cotroceni cu propunerea de revizuire a Constitutiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca formatiunea sa propune, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, revizuirea Constitutiei si eliminarea ordonantelor de urgenta, cu exceptia situatiilor de razboi si calamitati naturale.

Kelemen Hunor (UDMR): Condamnam ferm orice act de violenta. Maghiarii care au format un lant uman in jurul cimitirului nu au instigat la violenta si nu au provocat tensiune

UDMR condamna ferm orice act de violenta si lanseaza un apel catre autoritati pentru identificarea imediata si tragerea la raspundere a celor care au recurs la agresiune fizica, a anuntat Kelemen Hunor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )