Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia. continuă pe Antena3

Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

Niciun sunet, nicio gafa! Este solutia de criza gasita de Guvernul Romaniei, care ne mai prezinta un film mut. in rolul principal, nimeni-alta decat sefa Executivului, Viorica Dancila. Si cum vorba.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

Viorica Dancila, anunt la Bruxelles in privinta referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca Partidul Social Democrat nu va face campanie pentru referendumul pentru familie. Vom vedea ce va iesi, daca vor veni la vot. Partidul Social.

Viorica Dancila sustine ca le-a spus socialistilor europeni ca discutia despre ncalcarea statului de drept n Romnia este o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca unul dintre mesajele transmise socialistilor europeni a fost ca modificarile din domeniul justitiei au fost facute cu respectarea valorilor europene. Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania este o tema falsa, eminamente politica si am adus argumente in acest sens. Cat priveste modificarile aduse in domeniul justitiei, am evidentiat faptul ca acestea s-au facut cu respectarea valorilor europene, in acord cu directivele europene, cu deciziile Curtii Constitutionale, cu jurisprudenta CEDO si cu recomandarile Comisiei de la Venetia, a declarat Dancila la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Viorica Dancila, explicatii, la Bruxelles, despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel: Premierul paseaza cartoful fierbinte la Iohannis

Viorica Dancila a vorbit, miercuri, cu socialistii din Parlamentul European despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a spus ca decizia nu ii apartine ei, ci.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Viorica Dancila, la Bruxelles: Trebuie sa actionam impreuna impotriva coruptiei

Viorica Dancila a avut miercuri o intalnire cu grupul socialistilor europeni, familie politica din care face parte si PSD. Premierul i-a mintit pe colegii sai in legatura cu protestul din 10 august Detalii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )