Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Antena3 Antena3,
Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la. continuă pe Antena3

Florin Iordache, Comisiei de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca le-a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Contestatarii lui Dragnea din PSD ar putea fi exclusi. Florin Iordache: Mai bine ne despartim decat sa continuam scandalul

Se anunta o sedinta extrem de tensionata luni la PSD! Florin Iordache este primul lider important al formatiunii care a vorbit deschis despre o posibila excludere din PSD a celor care il contesta pe Liviu.

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )