Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iordache, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia: Sectia speciala va ramane

Antena3 Antena3,
Iordache, prima reactie dupa raportul Comisiei de la Venetia: Sectia speciala va ramane

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, ca a transmis Comisiei de la Venetia ca Sectia de ancheta a magistratilor va ramane. Eu am spus cateva lucruri in interventia mea, ca in perioada. continuă pe Antena3

Iohannis cere demisia lui Toader, dupa raportul Comisiei de la Venetia: E inacceptabil ca intreaga legislatie sa fie dramatic alterata doar pentru ca unii lideri politici sa fie protejati de problemele cu Justitia

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca raportul Comisiei de la Venetia confirma problemele semnalate in ultimul an in privinta modificarilor aduse de PSD si ALDE legislatiei penale. Raportul expertilor.

Reactia unui judecator, dupa raportul Comisiei de la Venetia: inteleg ca avem un to do list

Comisia de la Venetia a exprimat preocupare, in raportul adoptat vineri, privind proiectele de amendamente la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala din Romania. Judecatoarea Madalina Dardeci, de la Tri.

Surse: Iohannis cheama partidele la Cotroceni dupa raportul critic al Comisiei de la Venetia pe Codurile penale si legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va chema partidele la consultari saptamana viitoare, dupa raportul extrem de critic al Comisie de la Venetia, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Iohannis ii cere demisia lui Toader dupa raportul Comisiei de la Venetia: Si-a compromis definitiv credibilitatea. Seful statului critica dur PSD

Dupa opinia extrem de critica a Comisiei de la Venetia privind codurile penale si legile justitiei modificate de PSD, presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca si-a compromis definitiv credibilitatea.

Un SOC pentru intreaga familie. Leonard Doroftei, prima reactie dupa ACCIDENTUL fiului sau

Leonard Doroftei a invocat ghinionul pentru accidentul in care a fost implicat fiul sau cel mic, Alexandru. Patru masini au fost distruse si un om a fost ranit in accidentul produs in Ploiesti. Normal ca a.

Prima reactie a DNA dupa ce OUG pe legile justitiei a aparut in Monitorul oficial: Zeci de procurori ar trebui sa plece din DNA (VIDEO)

DNA a avut prima reactie dupa modificarea legilor justitiei. Conducerea institutiei a trimis un punct de vedere CSM in care sustine ca aplicarea retroactiva a noilor conditii de vechime prevazute de Ordonanta.

Tudorel Toader, dupa sedinta Comisiei de la Venetia: Nu sunt multumiti doar cu amanarea pensionarii anticipate a magistratilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris vineri pe Facebook, dupa discutiile din cadrul Comisiei de la Venetia privind modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor penale din Romania, ca expertii institutiei nu sunt multumiti doar cu amanarea.

SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa convoace consultari cu liderii partidelor parlamentare in contextul criticilor venite de la expertii Comisiei de la Venetia cu privire la Codurile penale si.

Augustin Zegrean, dupa criticile Comisiei de la Venetia: Suntem normali la cap?

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, spune ca Romania ar trebui sa decida daca este sau nu in Europa, in contextul criticilor care au venit vineri din partea Comisiei de la Venetia, cu.

CCR amana dezbaterea Codului Penal pentru 24 octombrie, dupa reuniunea Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a amanat pentru a treia oara dezbaterile pe Codul Penal, urmatorul termen fiind stabilit pentru 24 octombrie, informeaza stirileprotv. ro. Pana atunci, insa, Comisia de la Venetia are.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )