Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un SOC pentru intreaga familie. Leonard Doroftei, prima reactie dupa ACCIDENTUL fiului sau

B1 B1,
Un SOC pentru intreaga familie. Leonard Doroftei, prima reactie dupa ACCIDENTUL fiului sau

Leonard Doroftei a invocat ghinionul pentru accidentul in care a fost implicat fiul sau cel mic, Alexandru. Patru masini au fost distruse si un om a fost ranit in accidentul produs in Ploiesti. Normal ca a. continuă pe B1

Prima reactie a DNA dupa ce OUG pe legile justitiei a aparut in Monitorul oficial: Zeci de procurori ar trebui sa plece din DNA (VIDEO)

DNA a avut prima reactie dupa modificarea legilor justitiei. Conducerea institutiei a trimis un punct de vedere CSM in care sustine ca aplicarea retroactiva a noilor conditii de vechime prevazute de Ordonanta.

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica: Ce replica i-a dat ministrul Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a avut o prima reactie dupa ce social-democratul Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica si a facut mai multe comentarii cu privire la.

Leonard Doroftei este distrus! Fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident rutier noaptea trecuta. Tanarul ar fi stat pe telefon

Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din Ploiesti, in apropierea unui supermarket. Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani, nu era atent la volan si a intrat intr-o.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident grav. Un barbat a ajuns in stare grava la spital, iar patru masini au fost distruse

Alexandru Doroftei, fiul cel mic al fostului pugilist, a provocat, in noaptea de vineri spre sambata, un grav accident in care au fost implicate patru masini. O persoana a fost ranita grav.

O intreaga familie, atacata de un cangur in Australia

Un cangur urias a atacat o familie intreaga in Queensland, Australia. Toti cei care au fost atacati au experienta in ingrijirea animalelor salbatice, insa acest lucru nu le-a fost de.

De ce ne evita turistii? Viceprimarul din Galati, raspuns SOC: Pentru ca noi NU oferim DROGURI, SEX SI PACANELE

Galati, cel mai mare port romanesc la Dunare, este inexistent pentru turisti. Navele straine acosteaza la Galati, dar turistii sunt preluati de autocare, cu destinatia Republica Moldova. Acolo, in satul Va.

Masinile Diesel, INTERZISE oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Gata, nu mai au voie sa circule...

Sfartit istoric pentru masinile Diesel. Soferii care au masini pe motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru acest ti.

HOROSCOP Urania pentru iNTREAGA saptamana 14-19 octombrie. Berbecii primesc bani chiar sambata, Gemenii au parte de intamplari bizare

Previziuni astrologice pentru perioada 13 19 octombrie 2018. Scorpionul si Varsatorul fac jocurile astrale. HOROSCOP intre 13 si 14 octombrie seara, efort de a debloca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )