Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii fac front comun in jurul Procurorului General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magistratii fac front comun in jurul Procurorului General

Declansarea de catre ministrul Tudorel Toader a procedurii de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general Augustin Lazar a declansat o adevarata furtuna in randul magistratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Evaluarea Procurorului General nu reprezinta o forma de presiune

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca nu se sustine afirmatia potrivit careia evaluarea procurorului general Augustin Lazar constituie o forma de presiune in contextul dosarelor privind evenimentele din 10 august sau dosarul Revolutiei.

Motive pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI. El a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Tudorel Toader, declaratie de presa dupa afirmatiile procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, marti, la sosirea la minister, ca la ora 18. 00 va face o declaratie de presa in legatura cu declaratiile procurorului general Augustin Lazar. Luni, Toader.

Toader va sustine conferinta de presa la ora 18.00 n legatura cu pozitia procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa faca orice comentarii legate de pozitia procurorului general Augustin Lazar, precizand ca va sustine o conferinta de presa la ora 18.

Toader va sustine declaratii de presa la ora 18.00 n legatura cu pozitia procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa faca orice comentarii legate de pozitia procurorului general Augustin Lazar, precizand ca va sustine declaratii de presa la ora 18.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )