Libnet.ro
UNICEF

15:15

Toader va sustine declaratii de presa la ora 18.00 n legatura cu pozitia procurorului general

Hotnews Hotnews,
 Toader va sustine declaratii de presa la ora 18.00 n legatura cu pozitia procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa faca orice comentarii legate de pozitia procurorului general Augustin Lazar, precizand ca va sustine declaratii de presa la ora 18. continuă pe Hotnews

Toader va sustine conferinta de presa la ora 18.00 n legatura cu pozitia procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa faca orice comentarii legate de pozitia procurorului general Augustin Lazar, precizand ca va sustine o conferinta de presa la ora 18.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Tudorel Toader, declaratie de presa dupa afirmatiile procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, marti, la sosirea la minister, ca la ora 18. 00 va face o declaratie de presa in legatura cu declaratiile procurorului general Augustin Lazar. Luni, Toader.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )