Libnet.ro
UNICEF

20:00

Melescanu ii cere presedintelui rechemarea ambasadorului George Maior

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Melescanu ii cere presedintelui rechemarea ambasadorului George Maior

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat, astazi, ca a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Voi lua o decizie privind rechemarea ambasadorului George Maior, dupa summitul UE

Presedintele Klaus Iohnnis a declarat miercuri, ca va lua o decizie privind rechemarea lui ambasadorului George Maior de la Washington, dupa summitul UE de la Sibiu, din 9 mai.

Iohannis, dupa ce Melescanu i-a cerut rechemarea ambasadorului George Maior: Imediat dupa summitul de la Sibiu vom lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a vazut scrisoarea pe care i-a transmis-o ministrul de Externe Teodor Melescanu, prin care se cere rechemarea de la post a ambasadorului Romaniei la Washington George Maior, si a precizat ca va lua o decizie imediat dupa ce se termina summitul de la Sibiu.

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere rechemarea lui George Maior din postul de ambasador al Romaniei in SUA

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu,a trimis la Cotroceni cererea de rechemare in tara a lui George Maior, actual ambasador al Romaniei in SUA. Decizia finala in acest caz va apartine presedintelui.

Ministerul de Externe a propus rechemarea lui George Maior din postul de ambasador in SUA

Ministerul de Externe MAE) a trimis la Cotroceni propunerea de rechemare a lui George Maior din postul de ambasdor in SUA. Anuntul a fost facut la Antena 3 de catre ministrul de Externe Teodor Melescanu.

Iohannis va decide daca il recheama pe ambasadorului George Maior dupa summitul de la Sibiu: Nu m-am simtit confortabil cand ANI a inceput in 2013 o procedura impotriva mea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va lua o decizie privind solicitarea ministrului de Externe de rechemarea din post a ambasadorului roman la Washington, George Maior, abia dupa summitul de la Sibiu din 9.

UPDATE Melescanu ii cere lui Iohannis sa il recheme in tara pe ambasadorul George Maior

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat miercuri ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de rechemare de la post a ambasadorului Romaniei la Washington George Maior.

Melescanu ii cere lui Iohannis sa il recheme in tara pe ambasadorul George Maior

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat miercuri ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de rechemare de la post a ambasadorului Romaniei la Washington George Maior.

George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, rechemat de la Washington: Ministrul Teodor Melescanu i-a trimis o solicitare lui Klaus Iohannis (VIDEO)

George Maior ar putea fi rechemnat din functia de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu a declarat, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, ca i-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )