Libnet.ro
UNICEF

06:15

KLAUS IOHANNIS: Voi lua o decizie privind rechemarea ambasadorului George Maior, dupa summitul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Voi lua o decizie privind rechemarea ambasadorului George Maior, dupa summitul UE

Presedintele Klaus Iohnnis a declarat miercuri, ca va lua o decizie privind rechemarea lui ambasadorului George Maior de la Washington, dupa summitul UE de la Sibiu, din 9 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Iohannis dupa ce MAE a propus rechemarea lui Maior

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va lua o decizie privind rechemarea lui ambasadorului George Maior de la Washington, dupa summitul UE de la Sibiu, din 9 mai.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Iohannis, dupa ce Melescanu i-a cerut rechemarea ambasadorului George Maior: Imediat dupa summitul de la Sibiu vom lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a vazut scrisoarea pe care i-a transmis-o ministrul de Externe Teodor Melescanu, prin care se cere rechemarea de la post a ambasadorului Romaniei la Washington George Maior, si a precizat ca va lua o decizie imediat dupa ce se termina summitul de la Sibiu.

Melescanu ii cere presedintelui rechemarea ambasadorului George Maior

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat, astazi, ca a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Anunt de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete importante, cu doar o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu, mai multe decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )