Libnet.ro
UNICEF

18:15

CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara pentru ca in proiect sunt incluse niste prioritati pe care ei nu le inteleg si a subliniat ca asteapta sa fie discutate in coalitie unele investitii pe care ALDE le considera strategice. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu .

Tariceanu, mesaj direct pentru PSD: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara. Foarte multi se gandesc la iesirea de la guvernare

Desi a spus ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca multi colegi cer iesirea de la guvernare, dupa ce social-democratii au anuntat ca o sustine pe Viorica Dancila.

Ce conditii pune Tariceanu pentru ca ALDE sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca partidul pe care il conduce nu va vota rectificarea bugetara, in cazul in care premierul Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE pe aceasta tema.

Tariceanu o avertizeaza pe Dancila ca ALDE s-ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca mai multi colegi sunt nemultumiti de raporturile din coalitia de guvernare, precizand ca in cazul in care Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE despre rectificarea bugetara, partidul pe care il conduce nu o va vota.

Rectificarea bugetara va include masuri de restructurare, la nivel de secretari de stat

Rectificarea bugetara va include o serie de masuri de restructuare a aparatului de stat, la nivel de.

Teodorovici: Rectificarea bugetara va include masuri de restructurare la nivel de secretari de stat

Rectificarea bugetara va include o serie de masuri de restructurare a aparatului de stat, la nivel de secretari de stat si la cabinetele acestora, dar procesul de analiza a functionarilor se va prelungi si in luna august, a anuntat marti ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Tariceanu prevesteste sfarsitul aliantei PSD-ALDE: Vor fi probleme in cadrul coalitiei. in campanie, spiritele se mai infierbanta

Calin Popescu Tariceanu i a lansat primul atac la adresa colegilor din coalitia de guvernare la scurt timp dupa ce a fost validat de conducerea ALDE drept candidatul formatiunii la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3634 seconds )