Libnet.ro
UNICEF

00:07

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

B1 B1,
Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa. continuă pe B1

Klaus Iohannis il invita pe Donald Trump in Romania! Ce i-a mai cerut seful statului oficialului SUA

Donald Trump a fost invitat oficial de catre Klaus Iohannis in Romania. O data cu aceasta invitatie a venit si o rugaminte pentru un subiect ce trebuie neaparat discutat de cei doi. Ce i-a cerut seful statului presedintelui Satelor Unite ale Americii? Klaus Iohannis, invitatia in Romania pentru Donald Trump. Ce i-a cerut presedintelui SUA? .

Incident la Constanta, de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis VIDEO

Incident la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanta. Un militar a lesinat in timp ce presedintele Romaniei tinea un discurs. Colegii femeii doborate de oboseala, caldura si emotii au intervenit imediat pentru a o ajuta. Incident de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis O femeie militar din Garda .

KLAUS IOHANNIS: Pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre avem nevoie in continuare de o abordare coordonata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre, este nevoie in continuare de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile, inclusiv politic, abordare care sa acopere, pe langa domeniul militar, si aspecte privind domeniile economic, transport, energie, mediu si rezilienta societatii.

Klaus Iohannis a decorat Bricul Mircea cu Ordinul Virtutea Maritima

Spectacolul naval grandios de Ziua Marinei Romane. Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in discursul rostit la ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanta, ca, pentru descurajarea.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei Romane: Marea Neagra, proiect strategic pentru UE si NATO. Avem nevoie de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat, joi, la evenimentele de la Constanta care marcheaza Ziua Marinei Romane, unitatea europeana si a NATO. Totodata, seful statului a reiterat rolul esential pe care il are.

VIDEO Klaus Iohannis participa la Ziua Marinei de la Constanta. Festivitatile au reguli speciale, in premiera

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la festivitatile de Ziua Marinei de la Constanta. Spectacolul marinaresc incepe la ora 9. 55, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din zona Cazinoului.

Klaus Iohannis va participa la festivitatile organizate de Ziua Marinei Romane, la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane care vor avea loc la Constanta. Potrivit agendei sale, seful statului va participa la festivitatile.

Ce va discuta Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa puna pe agenda discutiilor de la Casa Alba, din 20 august, si situatia vizelor pentru romani. Seful statului ii va propune astfel, presedintelui Donald Trump ridicarea.

Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Energia, securitatea si parteneriatul strategic intre Romania si SUA sunt principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump, in timpul vizitei pe care o va face presedintele roman la Washington, pe 20 august.

Klaus Iohannis, despre implicarea Huawei in realizarea retelei 5G in Romania: Unii nu sunt suficient de ingrijorati. Va trebui sa discutam si in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, cava trebui discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) subiectul unei eventuale implicari a companiei Huawei, din China, in realizarea retelei na.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )