Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, intr-un miting desfasurat la Targoviste. Astazi am fost la Targoviste sa le spunem romanilor ca economia creste. O spun cifrele. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Iohannis si ai lui fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca seful statului Klaus Iohannis si ai lui au inceput sa faca galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice, noteaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

DRAGNEA: Iohannis a realizat industria urii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, in discursul sustinut la mitingul PSD de la Targoviste, ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca, iar acum a inceput sa faca galagie, sustinand ca acesta a realizat industria urii, dezbinarea intre romani si afirmand ca seful statului nu isi poate iubi tara.

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )