Libnet.ro
UNICEF

23:45

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Hotnews Hotnews,
 [P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Carmen Iohannis participa la campania E.U. YES LA VOT. Cum le-a aratat tuturor ca voteaza in 26 mai

Carmen Iohannis se alatura campaniei E. Prima Doamna a Romaniei si-a schimbat imaginea de profil de pe contul de Facebook si, astfel, a dat semnalul ca sustine demersul lansat recent de Pro Tv. Presedintele Klaus Iohannis a invitat romanii sa se prezinte in numar mare la alegerile europarlamentare din 26 mai dar [] .

Klaus Iohannis: Gasca care incearca sa puna mana pe Romania spune ca votul de la referendum nu conteaza. Nimic mai fals. Trebuie sa mergeti la vot (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut un apel sambata la romani sa mearga la vot pe 26 mai. Prezent la mitingul PNL de la Iasi, seful statului a subliniat cat votul de la europarlamentare, precum si cel de la refere.

Iohannis conduce detasat in topul intentiilor de vot pentru prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis conduce detasat in topul intentiilor de vot pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an, arata Barometrul de Opinie Publica lansat luni de Academia Romana, citat de.

Dacian Ciolos saboteaza prezenta la alegerile si la referendumul din 26 mai

Absolut de neinteles atacul lui Dacian Ciolos la presedintele Iohannis. Si momentul ales. Pot sa inteleg ca dl Ciolos va candida la presedintie, dar sa inceapa acum campania sabotand alegerile si referendumul din 26 mai nu este de inteles. Prezenta la vot in 26 mai s-ar fi bazat pe speranta ca alianta PSD-ALDE va fi inlocuita la guvernare. Cu cine? Acelasi blestem peste Romania. Nu avem cu cine realiza schimbarea, asa ca nu votam!.

Klaus Iohannis, brat la brat cu PNL in campanie

Sambata, 11 mai 2019, va avea loc la Iasi evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. Mitingul PNL va avea loc incepand cu ora 17. 00, in.

Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

PNL organizeaza sambata,la Iasi,evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. La mitingul ceva avea loc in Piata.

Barometrul de Opinie Publica - Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot pe 26 mai

Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot, pe 26 mai, arata Barometrul de Opinie Publica al Romaniei lansat luni, iar PSD si PNL au fost alese in egala masura de acestia.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

Fiul disidentei Doina Cornea, atac virulent la Klaus Iohannis: De ce organizati o ceremoniei dedicata Revolutiei din decembrie in luna mai? O faceti din motive electorale?

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Iuhas, refuza invitatia pe care i-a adresat-o presedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publica de comemorare a revolutiei din Decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )