Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: Gasca care incearca sa puna mana pe Romania spune ca votul de la referendum nu conteaza. Nimic mai fals. Trebuie sa mergeti la vot (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Gasca care incearca sa puna mana pe Romania spune ca votul de la referendum nu conteaza. Nimic mai fals. Trebuie sa mergeti la vot (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut un apel sambata la romani sa mearga la vot pe 26 mai. Prezent la mitingul PNL de la Iasi, seful statului a subliniat cat votul de la europarlamentare, precum si cel de la refere. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Klaus Iohannis: Sa spunem lucrurilor pe nume. Avem infractori care incearca sa indoaie justitia

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, precizand ca unii oameni inca un inteleg ca ceea ce fac PSD-istii ii afecteaza pe toti. Prezent, sambata, la.

Klaus Iohannis: Avem si unii politicieni care nu-si doresc stat de drept in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca unii politicieni nu-si doresc stat de drept in Romania. Avem si unii politicieni care nu-si doresc stat de drept in Romania, dar decizia este la romani si.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Ce nu intelege Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis ignora, in continuare, o importanta parte a opiniei publice care, in mod consecvent, s-a pozitionat permanent impotriva atacului PSD la adresa Justitiei si a statului de drept din Romania.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )