Libnet.ro
UNICEF

21:45

Planul din spatele picarii Guvernului Orban. Cine a batut palma si care a fost miza intelegerii

Antena3 Antena3,
Planul din spatele picarii Guvernului Orban. Cine a batut palma si care a fost miza intelegerii

Doua teorii incendiare explica graba cu care s-a ajuns la motiunea de cenzura prin care a fost demis Guvernul Orban, care a aprobat 25 de ordonante de urgenta cu doar o seara inainte. continuă pe Antena3

Cine e senatorul PNL care a votat impotriva Guvernului Orban. Luptam azi pentru romanii care isi doresc alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hararau a votat, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta este secretar in grupul parlamentar al PNL din Senat si este aleasa in circuscriptia electorala Hunedoara, pe listele PNL.

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban, publicata in Monitorul Oficial

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial. Este vorba despre un act normativ privind statutul politistilor din penitenciare.

Barna: Votam impotriva investirii guvernului Orban, ramanem consecventi pe strategia de anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota investirea Guvernului Orban 2, ramanand consecventi pe obiectivul principal, acela de a ajunge la alegeri anticipate.

BVB Bursa, indiferenta la demiterea Guvernului Orban

Transfer cu aproape 1% din SIF Transilvania Bursa de Valori Bucuresti BVB) a ramas indiferenta la demiterea Guvernului Orban, ieri, toate cosurile de actiuni ale pietei noastre de capital inregistrand cresteri, indicele BET revenind peste nivelul de 10. 000 de puncte.

Stirile ProTV: Ce spune CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare. A fost wrestling

Caderea Guvernului Orban este o infrangere zdrobitoare, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, liberalii au pierdut capital electoral dupa aceasta infrangere, iar totul ar urma sa se rasfranga asupra lui Ludovic Orban.

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

Acuzatii grave la adresa Guvernului Orban. Ghinea, USR: Au legiferat ceva si acum niste functionari termina textul. Eu zic sa nu riste nimeni puscaria!

Europarlamentarul USR, Cristian Ghinea dezvaluie ca a cerut Guvernului Orban textul ordonantei de urgenta pe fonduri europene, insa i s-a raspuns, pe ton soptit, ca inca se lucreaza la acel text. Asta e atat de ilegal incat cineva trebuie sa raspunda, spune Ghinea.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Liviu Plesoianu, reactie acida la adresa Guvernului Orban: La cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victorie

Liviu Plesoianu va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Temele nefacute ale Guvernului Orban: reformarea guvernului paralel al lui Dragnea, Comisia de Prognoza

Guvernul Orban a demarat, inainte sa fie demis, un proiect de reformare a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, institutie care devenise un guvern paralel al lui Liviu Dragnea, insa el nu a apucat sa fie aprobat. Astfel, nu au fost respectate promisiuni importante, precum cea potrivit careia Comisia nu se va mai ocupa de investitiile in parteneriat public-privat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )