Libnet.ro
UNICEF

09:30

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Antena3 Antena3,
Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura. continuă pe Antena3

Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta de catre Cabinetul Orban reprezinta o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca multe dintre masurile adoptate trebuiau luate de mult, pentru a avea ragazul sa iesim din criza.

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate.

Barna, despre cele 25 de OUG-uri: Multe dintre masurile adoptate erau necesare si urgente (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a sustinut ca majoritatea masurilor adoptate marti de Guvernul PNL, prin Ordonanta de Urgenta, erau necesare si urgente. Barna a insistat ca toata aceasta situatie.

Orban apara cele 25 de ordonante: Daca dai OUG 13 Noaptea, ca hotii, ca sa scape Dragnea din puscarie, aia intr-adevar este o ordonanta revoltatoare si anticonstitutionala

Premierul Ludovic Orban apara cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti seara, in sedinta de Guvern,inaintea votului pe motiunea de cenzura, aratand ca fiecare ordonanta a avut in spate o nevoie.

PNL, abuz de putere? Ce prevad cele 25 de OUG adoptate pana spre miezul noptii

PNL a stabilit un record greu de egalat pentru orice alt Guvern. A adoptat nu mai putin de 25 de OUG intr-o sedinta inceputa dupa-amiaza si terminata aproape de miezul noptii. PNL a.

Avocatul Poporului anunta ca ar putea ataca la Curtea Constitutionala o parte din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern: Este o abatere grava de la norme

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern in sedinta de marti, precizand ca aprobarea, intr-o singura sedinta, a 25 de ordonante reprezinta o grava abatere de la norme, iar Executivul s-a substituit practic Parlamentului.

Seful PSD, despre caderea Guvernului PNL: Un pas mare pentru democratie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca adoptarea motiunii de cenzura este 039;un pas foarte mare pentru democratia Romaniei039;, mai ales pentru sanatatea romanilor.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Kelemen Hunor: Sper ca CCR sa respinga toate cele 25 de ordonante de urgenta. Guvernul a comis un abuz de putere

Adoptarea a 25 de ordonante de urgenta reprezinta un abuz de putere al Guvernului PNL, spune Kelemen Hunor. Liderul maghiar spera ca Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala si majoritatea ordonantelor sa fie respinse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )