Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primejdiile care deja ameninta viitorul guvern Orban

Adevărul Adevărul,
Primejdiile care deja ameninta viitorul guvern Orban

Drepturile de autor pentru mult asteptata cadere a guvernului condus de d-na Viorica Dancila revin deopotriva PNL si presedintelui acestuia, dl. Ludovic Orban, ei fiind principalii initiatori ai motiunii de cenzura, dar si aranjamentelor de culise ale d-lui Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Dancila ameninta noul guvern, fara sa stie care e: ce isi doreste de la Iohannis

Dupa ce a pierdut fotoliul de premier, Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala pentru prezidentiale. Din acest motiv, incearca in continuare sa faca valuri in presa, chiar daca declaratiile ei nu sunt neaparat fondate. Presedintele Iohannis nu a propus inca un nou premier si nici nu se stie exact cineva va forma noul .

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de.

Liberalii decid astazi pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore

Liberalii decid astazi, in sedinta Biroulul Executiv pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore printre care si comasarea unor ministere. Potrivit unor surse, dispar.

Olguta Vasilescu acuza ca viitorul guvern va mari bugetele Serviciilor si Presedintiei, taind pensii si salarii

Deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu sustine ca viitorul guvern va dubla bugetele Serviciilor si pe cel al Administratiei Prezidentiale, in timp ce va diminua pensiile, salariile si voucherele de vacanta.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

Valeriu Steriu (PSD): Primele nume si masuri anuntate par mai degraba sa duca intr-o directie in care nu vom vota viitorul Guvern

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca social-democratii inclina sa nu voteze guvernul PNL, avand in vedere primele nume si masuri anuntate. Pana sa ajungem la momentul votului,.

Kelemen Hunor, dupa consultarile de la Cotroceni: UDMR nu da un cec in alb pentru viitorul Guvern. Fara OUG in Justitie, administratie publica si legislatie electorala

Kelemen Hunor i-a transmis presedintelui Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, ca UDMR nu da un cec in alb asupra viitorului Guvern, ci asteapta sa vada mai intai programul de.

Elevii, apel catre viitorul guvern

Elevii au devenit foarte sensibili la schimbarile de guvern, pe buna dreptate, avand in vedere ca fiecare nou ministru al Educatiei a venit cu propriul sau dosar de reforme fapt ce a condus la numeroase schimbari ale regulilor, mai ales in ceea ce priveste examenele nationale.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )