Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de. continuă pe B1

Valeriu Steriu (PSD): Primele nume si masuri anuntate par mai degraba sa duca intr-o directie in care nu vom vota viitorul Guvern

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca social-democratii inclina sa nu voteze guvernul PNL, avand in vedere primele nume si masuri anuntate. Pana sa ajungem la momentul votului,.

Ciolacu: Vom reusi ce nu au reusit americanii - Sa aducem pe cea mai inalta pozitie o femeie, pe Dancila

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau si presedintele Camerei Deputatilor, si-a manifestat convingerea ca Viorica Dancila va fi viitorul presedinte al Romaniei. Nu mai avem voie in acest moment sa facem nic.

Marcel Ciolacu: Decizia CEX PSD este sa nu voteze investirea noului guvern, o sa vedem si parerea colegilor parlamentari Ponta: Dancila a promis prin interpusi ca o sa dea 30-40 de voturi sa treaca Guvernul

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. El spune ca urmeaza discutii cu parlamentarii din PSD, pentru a vedea si parerea lor. Liderul ProRomania, Victor Ponta, sustine inca sa Viorica Dancila ar fi promis prin interpusi ca parlamentarii PSD vor da 30-40 de voturi ca sa treaca guvernul, iar in aceste conditii Pro Romania ramane cum a fost si pana acum, in sensul de a sprijini proiectele bune pentru tara, singurii care vom reprezenta cu adevarat zona de centru-stanga, alegatorii social-democrati, pentru ca e clar ca Dancila i-a vandut.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Mi se pare normal ca PSD sa nu voteze investirea unui nou Guvern

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Se ascut cutitele in PSD. intalnire de taina a liderilor PSD, in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament

Mai multi lideri PSD s-au intalnit la Parlament, vineri, intr-o sedinta de taina in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Este vorba despre Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, Paul.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

Liberalii decid astazi pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore

Liberalii decid astazi, in sedinta Biroulul Executiv pe cine vor propune in viitorul guvern. Noua putere a pregatit schimbari majore printre care si comasarea unor ministere. Potrivit unor surse, dispar.

Olguta Vasilescu acuza ca viitorul guvern va mari bugetele Serviciilor si Presedintiei, taind pensii si salarii

Deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu sustine ca viitorul guvern va dubla bugetele Serviciilor si pe cel al Administratiei Prezidentiale, in timp ce va diminua pensiile, salariile si voucherele de vacanta.

Tariceanu, dupa intalnirea cu Iohannis: ALDE nu va vota noul Guvern daca PMP va face parte din el

Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa consultarile de luni cu Klaus Iohannis, ca acesta discuta cu partidele pentru ca vrea sa vada daca viitorul premier si Guvern intrunesc majoritatea in Parlament. El a precizat ca ALDE nu va vota noul Executiv daca PMP va face parte din el.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )