Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta isi schimba parul, dar naravul ba. Acum pescuieste in ape tulburi, cum a facut tot timpul

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta isi schimba parul, dar naravul ba. Acum pescuieste in ape tulburi, cum a facut tot timpul

Recentele evolutii politice ne arata acelasi Victor Ponta, asa cum il stim de 15-20 ani. Mereu a speculat oportunitati, mereu a pescuit in ape tulburi. Acum isi propusese sa ia guvernarea cu o coalitie de stanga, prim ministru fiind el, sau un personaj de paie, manevrat de el. Pentru acest obiectiv a contribuit la trecerea motiunii de cenzura. Nu i-a iesit pasienta. continuă pe Adevărul

VICTOR PONTA: Nu stiu de ce e atata suparare ca nu votam noi Guvernul

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca parlamentarii partidului vor vota, in comisiile de specialitate in care sunt audiati ministrii propusi, in favoarea oamenilor de calitate si impotriva celor pe care ii vor considera nepotriviti pentru portofolii.

Ce conditie pune Pro Romania pentru sustinerea Guvernului Orban. Victor Ponta: Vom vedea dupa aceea daca votam

Victor Ponta a lasat o portita deschisa, marti seara, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban indata de 4 noiembrie. Conditia pentru ca acest.

Victor Ponta: Cozmin Gusa o duce pe Viorica Dancila la Sorin Ovidiu Vantu la Spa, in ultima saptamana a alegerilor prezidentiale

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca Viorica Dancila va fi dusa de catre Cozmin Gusa la Spa la Sorin Ovidiu Vantu, in ultima saptamana a alegerilor prezidentiale. Fostul.

Victor Ponta denunta blatul politic de la prezidentiale: PSD pleaca de la Guvern dupa 10 Noiembrie si sprijina Guvernul Orban

Victor Ponta denunta, intr-o postare publica pe Facebook, blatul politic al principalelor partide din Romania, in vederea alegerilor prezidentiale, si sustine ca Mircea Diaconu si Pro Romania au devenit.

Victor Ponta, reactie dura dupa revenirea lui Cozmin Gusa in PSD

Fostul presedinte PSD, in prezent lider al ProRomania, Victor Ponta, reactioneaza la anuntul revenirii in PSD a lui Cozmin Gusa dupa 16 ani. In toamna lui 2004 eu ca tot poporul pesedist am.

Victor Ponta despre calendarul investirii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat ca grupurile parlamentare ale PSD si PNL au avut o discutie si o intelegere asupra programului privind investirea Guvernului Orban.

Victor Ponta arunca bomba: Voturile pentru Marioneta Dancila au un singur scop. Sa asigure victoria lui Klaus Iohannis in turul doi

Victor Ponta, sustine ca intreaga campanie prezidentiala este un blat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Liderul Pro Romania considera ca toate jocurile sunt facute pentru ca Iohannis sa castige.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )