Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce conditie pune Pro Romania pentru sustinerea Guvernului Orban. Victor Ponta: Vom vedea dupa aceea daca votam

B1 B1,
Ce conditie pune Pro Romania pentru sustinerea Guvernului Orban. Victor Ponta: Vom vedea dupa aceea daca votam

Victor Ponta a lasat o portita deschisa, marti seara, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban indata de 4 noiembrie. Conditia pentru ca acest. continuă pe B1

PNL a semnat acordurile cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru investirea Guvernului Orban Conditiile celor 4 partide

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a semnat marti acordurile politice cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru sustinerea Guvernului PNL. Kelemen Hunor a declarat ca este nevoie de raspunsuri din partea ministrilor audiati si clarificari asupra programului de guvernare, pentru un vot pozitiv. Cele patru partide si minoritatile nationale, pe voturile carora se bazeaza Orban, au impreuna 225 de parlamentari, iar pentru investire noul Guvern are nevoie de voturile a 233 de parlamentari.

Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban, care trebuie sa asigure un an stabil, a anuntat, luni, Varujan Pambuccian, liderul acestora, transmite.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Subiectele zilei: Echipa de comunicare a Simonei Halep, atac la adresa Biancai Andreescu; Planul PSD pentru blocarea Guvernului Orban; Expert in Orientul Mijlociu: Al-Baghdadi este aproape de neinlocuit pentru ISIS

Cine sunt liderii interlopi convocati sa gireze deschiderea unui lant de cazinouri in Romania. intalnirea de taina, convocata de un investitor polonez Iasul, pe primul loc in tara la furtisaguri si talharii. Cresterea demografica ar fi de vina.

Eugen Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban; avem obligatia sa dam un guvern tarii

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

PMP este extrem de nemultumit de programul de guvernare al PNL si pune noi conditii pentru sustinerea lui Orban

Presedintele PMP Eugen Tomac a anuntat duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca parlamentarii formatiunii sale vor vota in favoarea investirii Guvernului Orban doar daca PNL accepta mai multe conditii in interesul Romaniei. Printre acestea se numara atentia pentru proiectele de infrastructura si Sanatate, dar si eliminarea pensiilor speciale. Pensiile speciale sunt un furt, a subliniat Tomac.

Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi in Parlament pentru sustinerea guvernului: Ce spune premierul desemnat despre reluarea negocierilor cu Victor Ponta

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat ca se bazeaza pe 234 de voturi pentru sustinerea cabinetului sau, in conditiile in care numarul minim de voturi necesar este 233. Voturi institutionale sunt 225,.

Orban: M-am ferit sa abordam parlamentari de la Pro Romania. Dar daca vad obstructionism, atunci o sa avem si discutii individuale

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus ca s-a ferit sa discute cu parlamentari ai Pro Romania pentru a vota Guvernul PNL, din respect pentru comportamentul lor la motiunea de cenzura, dar ca, daca vede obstructionism, atunci va avea discutii individuale cu acestia.

PSD impune propriul calendar pentru investirea Guvernului Orban. Votul decisiv, lunea viitoare

Conducerea Parlamentului, controlata de PSD, nu a fost de acord cu varianta de calendar propusa de Ludovic Orban pentru investirea noului Guvern, ci a venit cu un calendar diferit, audierile fiind intinse pe mai multe zile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )