Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiunea de cenzura. Calcule politice date peste cap in ultima clipa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiunea de cenzura. Calcule politice date peste cap in ultima clipa

Viorica Dancila imparte bani promisi inaintea motiunii de cenzura. Astazi ar putea fi aprobata alocarea a 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata facturilor restante. De asemenea, noi finduri vor. continuă pe Antena3

Guvernul Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiune

Guvernul Viorica Dancila imparte banii pe ultima suta de metri. Surse Antena 3 spun ca pe ordinea de zi a sedintei ar fi alocarea celor 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata unor facturi.

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Sambata, in prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila isi va lansa candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, unde social-democratii mizeaza pe o prezenta de 10. 000 de oameni. Evenimentul are loc la doua zile de la votul din Parlament in urma caruia Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura, iar o parte dintre lideri o contesta pe Dancila.

Viorica Dancila, inca un atac la adresa lui Iohannis si a PNL: Sa abandoneze discursul urii si jignirii. Ne ingrijoreaza foamea lor de putere (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila lanseaza, luni, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis si a liderilor PNL. Sefa PSD, al carei Executiv a picat, joi, la motiunea de cenzura, ii acuza pe liberali ca sunt.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

Viorica Dancila, jignita de Marian Oprisan: Dati o cautare pe Google cu proasta Romaniei si va da rezultat Dancila

Marian Oprisan a jignit-o extrem de tare pe Viorica Dancila. Din pacate, pe cat de tare sustineau cei din PSD ca sunt uniti, pe atat de repede au dizolvat legatura dintre ei si au inceput sa arunce cu noroi unii in ceilalti dupa adoptarea motiunii de cenzura. Viorica Dancila a fost jignita de Marian Oprisan .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )