Libnet.ro
UNICEF

22:31

Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Sambata, in prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila isi va lansa candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, unde social-democratii mizeaza pe o prezenta de 10. 000 de oameni. Evenimentul are loc la doua zile de la votul din Parlament in urma caruia Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura, iar o parte dintre lideri o contesta pe Dancila. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale, indiferent de votul motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila isi va relansa, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzurava trece, sustin surse politice din interior pentru Antena 3. Evenimentul va.

Surse. Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale chiar daca trece motiunea

Liderul PSD Viorica Dancila isi va relansa sambata candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, sustin surse politice pentru Adevarul. Evenimentul va avea loc sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de persoane. Astfel, liderul PSD incearca sa mobilizeze partidul chiar daca pierde guvernarea.

Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila. Cum a aparut la consultarile de la Cotroceni

Raluca Turcan a surprins cu aparitia sa la consultarile de la Cotroceni care au loc in acest moment. PNL isi prezinta chiar acum propunerea de premier. Cum a copiat-o Turcan pe Dancila in in ziua numirii noilor ministri? Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila Azi, 11 octombrie, au loc consultarile pentru noii ministri. Partidul .

De ce s-a razgandit Viorica Dancila si nu mai merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat joi, dupa picarea Guvernului in Parlament, ca va merge la consultarile de la Cotroceni cu seful statului. Dupa cateva ore Dancila si-a schimbat declaratia si a declinat invitatia facuta de Klaus Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca anuntul facut de liderul PSD i-a luat prin surprindere pe social-democrati, in conditiile in care era stabilita si delegatia care sa mearga la Cotroceni.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

Viorica Dancila: Puterea nu se cedeaza, ea se castiga. Am certitudinea ca ajung in turul II

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu renunta la candidatura la alegerile prezidentiale. Am certitudinea ca ajung in turul II, a spus Viorica Dancila. Nu cred ca daca ne-am fi retras .

Mutarea anului pe scena politica! Viorica Dancila anunta ca se duce la consultarile de la Palatul Cotroceni

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament, ca PSD va merge va consultarile de la Cotroceni anuntate de presedintele Klaus Iohannis. Sigur ca da,.

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )