Libnet.ro
UNICEF

09:30

Andrei Nastase: Asteptam mai mult de la Romania dupa invalidarea alegerilor. Au reactionat UE si SUA. Plahotniuc este uzurpatorul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase: Asteptam mai mult de la Romania dupa invalidarea alegerilor. Au reactionat UE si SUA. Plahotniuc este uzurpatorul Republicii Moldova

Andrei Nastase a vorbit, la Adevarul Live, despre invalidarea alegerilor din Chisinau si despre Valdimir Plahotniuc, pe care il acuza ca detine controlul asupra judecatorilor din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Andrei Nastase vorbeste despre invalidarea alegerilor din Chisinau

Andrei Nastase va vorbi joi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre invalidarea alegerilor din Chisinau, proteste si evolutia situatiei de la alegeri si pana in prezent.

Constantin Tutu: Chiar daca am facut posibil reparatia drumului din fata casei lui Andrei Nastase, el va striga ca nimic nu se construieste in tara FOTO

Deputatul democrat Constantin Tutu sustine ca a depus mai multe eforturi pentru ca sa fie initiata reparatia drumurilor de pe strada Drumul Schinoasei, orasul Codru, unde si-ar avea resedinta si liderul PDA, Andrei Nastase.

Andrei Nastase a depus la CSJ o cerere de revizuire a deciziei de invalidare a alegerilor

Reprezentantul legal al primarului nevalidat Andrei Nastase, Dumitru Pavel, a depus la Curtea Suprema de Justitie o cerere de revizuire a deciziei prin care au fost anulate alegerile locale noi desfasurate in municipiul Chisinau. Cererea a fost depusa deoarece in dosarul electoral au aparut circumstante noi, transmite IPN.

Klaus Iohannis: Ne-am angajat sa cheltuim un pic mai mult ca sa facem NATO si mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in cadrul Aliantei Nord-Atlantice nu exista un conflict, subliniind ca tarile aliate s-au angajat sa cheltuiasca un pic mai mult pentru a face NATO si mai pu.

SONDAJ Cine a cstigat cel mai mult la summitul NATO?

Unul dintre cele mai tensionate summituri NATO din istoria recenta s-a incheiat cu acorduri in multe zone de interes, inclusiv in privinta Marii Negre, dar si cu dispute majore pe seama banilor, indeosebi intre SUA si Germania, tensiuni ce au putut fi aplanate doar prin angajamente de ultima clipa ale unor tari membre, ca vor mari bugetele de aparare. Cine crezi ca a avut cel mai mult de castigat de pe seama acestui summit, desfasurat cu un ochi spre Rusia lui Putin, calificat de presedintele Trump drept competitor, nu inamic sau prieten?Participa la sondajul HotNews. ro.

Angela Merkel a CEDAT in fata lui Donald Trump: Germania se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in domeniul apararii

Summit al aliatilor NATO cu scantei, la Bruxelles. in cele din urma, cancelarul german Angela Merkel a cedat in fata lui Donald Trump si a anuntat ca tara sa se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in.

Inflatia a ramas la 5.4% n iunie. Legumele si fructele s-au scumpit cel mai mult, dar n topul scumpirilor gasim si gazele, transportul aerian sau combustibilii

Preturile de consum in luna iunie 2018 comparativ cu luna iunie 2017 au crescut cu 5,4%, au anuntat miercuri dimineata reprezentantii Institutului National de Statistica, ceea ce inseamna o stagnare in mai fusese tot 5. 4%) in termeni reali, punand corifeii din CA al BNR la o analiza dificila daca sa mareasca dobanda cheie la urmatoarea sedinta. in iunie, legumele si fructele s-au scumpit cel mai mult, dar in topul scumpirilor gasim si gazele, transportul aerian sau combustibilii. La capitolul scaderi de preturi, doar ouale si zaharul incearca sa contrabalanseze cresterea generala a preturilor.

Biblioteci, muzee sau sali cinema - unde isi petrec romanii cei mai mult timp?

Cum arata peisajul cultural din Romania? Cate biblioteci mai exista, cate persoane mai merg la teatru sau muzeu si cate ziare mai sunt tiparite? Situatia activitatilor cuturale indica o scadere a numarului bibliotecilor, a volumelor existente pe.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Cum te pacalesc chelnerii sa platesti mai mult la masa

Pe langa zambetul prietenos pe care il afiseaza, ospatarii folosesc cateva trucuri prin care-i determina pe clienti sa comande mult. Chelnerii francezi au publicat un ghid intitulat Sapte ponturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )