Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis: Ne-am angajat sa cheltuim un pic mai mult ca sa facem NATO si mai puternica

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Ne-am angajat sa cheltuim un pic mai mult ca sa facem NATO si mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in cadrul Aliantei Nord-Atlantice nu exista un conflict, subliniind ca tarile aliate s-au angajat sa cheltuiasca un pic mai mult pentru a face NATO si mai pu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis FACE ANUNTUL mult asteptat. SOARTA lui KOVESI, DECISA!

Presedintele Klaus Iohannis pare sa fi luat decizia mult asteptata privind revocarea sau mentinearea in functie a sefei DNA, Laura Coduta Kovesi, dupa publicarea motivarii Curtii Constitutionale.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Liviu Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, recentele atacuri lansate la adresa sa de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca acesta nu mai are argumente politice si astfel a ajuns la.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Klaus Iohannis a facut anuntul: Cand va numi un nou sef la DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie in privinta conducerii DIICOT, pentru care ministrul Justitiei l-a propus pe Felix Banila. in ceea ce prive?.

Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in conferinta de presa sustinuta la finalul Summit-ului NATO de la Bruxelles, ca Romania este ingrijorata de situatia din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Ru.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )