Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis nu exclude ca Romania sa aloce, in viitor, mai mult de 2% din PIB pentru Aparare: Vom avea un nivel superior pentru militarii nostri si o crestere semnificativa a gradului de securitate a tarii

B1 B1,
Klaus Iohannis nu exclude ca Romania sa aloce, in viitor, mai mult de 2% din PIB pentru Aparare: Vom avea un nivel superior pentru militarii nostri si o crestere semnificativa a gradului de securitate a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a participat, saptamana aceasta, la summitul NATO de la Londra. Seful statului a precizat, joi seara, la Palatul Cotroceni, ca nu exclude ca Romania sa aloce pe viitor mai mult de 2%. continuă pe B1

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri, inaintea participarii la Summitul NATO, daca exista un orizont de timp pentru o vizita a presedintelui SUA, Donald Trump, in Romania.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Klaus Iohannis, contrazis de un analist economic: Nu il mai dezinformati pe presedinte

Analistul economic Adrian Caciu considera ca presedintele tarii, Klaus Iohannis, este dezinformat. Spre binele acestei tari, nu il mai dezinformati pe Presedinte. este apelul analistului.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summitul NATO: A fost o reusita pentru noi, ne-am atins obiectivele

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, despre discutiile de la cel mai recent summit NATO, cel de la Londra. NATO a ajuns la 70 de ani. Cea mai puternica alianta.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

Klaus Iohannis cheama Guvernul la raport, in frunte cu Ludovic Orban. Anuntul premierului

Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Klaus Iohannis - intalnire cu ministrii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, de la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu mai multi reprezentanti ai Guvernului, printre care si premierul Ludovic Orban, pentru a discuta despre masurile care trebuie luate in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )