Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Garda de Mediu trebuie repusa in functiune. Datele defrisarilor ilegale sunt de speriat (VIDEO)

Pentru combaterea defrisarii ilegale este nevoie ca Garda de Mediu sa fie repusa in functiune si este nevoie de politici solide si de masuri ferme, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei confe.

Klaus Iohannis: imi doresc cresterea pensiilor. Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari si neclaritati (VIDEO)

Legea pensiilor sufera de foarte multe necorelari, neclaritati si inechitati care vor trebuie reparate, iar PNL isi doreste cresterea pensiilor in 2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei.

Klaus Iohannis: in continuare ne dorim cresterea pensiilor. Nu vor exista taieri de salarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca Guvernul Orban, Partidul National Liberal si el doresc cresterea pensiilor. Am avut o discutie cu premierul si cu doamna ministru de la Munca. Mi-au explicat.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )