Libnet.ro
UNICEF

20:15

Florin Citu nu discuta cu partidele politice. Tariceanu: E o liniste nefireasca. Criza nu asteapta!

Antena3 Antena3,
Florin Citu nu discuta cu partidele politice. Tariceanu: E o liniste nefireasca. Criza nu asteapta!

Calin Popescu-Tariceanu declara ca o liniste nefireasca se asterne peste negocierile premierului desemnat Florin Citu - n. red. ) cu partidele politice. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu considera ca negocierile premierului desemnat cu partidele politice sunt un simulacru

Calin Popescu-Tariceanu, afirma, miercuri intr-o postare pe Facebook, ca negocierile premierului desemnat, Florin Citu, cu partidele politice sunt un simulacru, exprimandu-si nemultumirea ca acesta nu ofera detalii daca a reusit sa coaguleze o majoritate parlamentara care sa ii acorde votul de investitura.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

Florin Citu: Romania este mai pregatita caniciodata sa faca fataprovocarilor de natura economica

Florin Citu a anuntat ca a construit un buget pentru anul 2020 care sa faca fata provocarilor pentru cresterea economica, venite atat din exteriorul tarii, cat si din interior, in contextul impactului pe care il are coronavirusul asupra economiei.

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Florin Citu cere politicienilor sa inceteze cu populismul, in contextul efectelor coronavirusului asupra economiei

Premierul desemnat Florin Citu cere politicienilor sa inceteze cu populismul in contextul efectelor coronavirusului asupra economiei, avertizand ca e nevoie de prudenta in propunerea unor noi proiecte.

Florin Citu: Prea devreme sa spunem ce impact economic are Covid-19, dar am pregatit economia tarii pentru orice situatie. Populismul, cel mai mare pericol pentru stabilitatea economica

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor Publice, sustine ca si-a dedicat mandatul pregatirii resurselor si instrumentelor de natura fiscala, astfel incat economia Romaniei sa depaseasca orice.

Noutati privind adeverintele de venit, anuntate de premierul desemnat Florin Citu

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat luni o serie de noutati privind adeverintele de venit, respectiv modalitatea prin care acestea vor fi eliberate.

Florin Citu: Romanii nu trebuie sa faca servicii de curierat intre institutiile statului. Pas urias spre debirocratizare

Pas urias spre debirocratizare, anuntat de premierul desemnat Florin Citu luni dimineata. Adeverinta de venit va fi transmisa in format electronic institutiilor din subordinea Ministerului Muncii.

Mara Mares (PNL): Heius este in stransa legatura cu Florin Citu. Activitatea Ministerului de Finante, in cazul unei investiri, nu se va schimba (VIDEO)

Deputata PNL Mara Mares a explicat, marti, in direct pe B1 TV, ca voturile de la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului sunt unele politice, ce nu tin cont neaparat de performanta sau.

VICTOR PONTA: Vom face ceea ce isi doreste Florin Citu si PNL - nu vom vota Guvernul

Pro Romania nu va vota Guvernul Citu, a declarat luni la Parlament, presedintele formatiunii, Victor Ponta, mentionand insa ca va merge la negocierile cu PNL, desi este o chestiune strict formala, si va propune schimbarea ministrului Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )